Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno „Stumbras“ mačą su MRU futbolininkais baigė be įvarčių

2014-07-02 20:24
fcstumbras.lt inf.
fcstumbras.lt nuotr.

Trečiadienio vakarą LFF pirmosios lygos pirmenybėse Kaune susitiko antroje vietoje esantis „Stumbras“ ir ketvirtas iki šių rungtynių buvęs Vilniaus MRU. Permainingose ir iki pat pabaigos įtemptose rungtynėse komandos taip ir nepelnė įvarčių bei pasidalijo po tašką. Po šio mačo „Stumbras“ nusmuko į trečiąją turnyro lentelės vietą, o MRU ir toliau lieka ketvirtas.

Pirmasis kėlinys prasidėjo gana ramiai, nei vienai komandai pernelyg neaštrinant žaidimo. „Stumbro“ gretose puolant buvo galima išskirti E.Skripkiną ir K.Upstą, kurie tiek kartu, tiek individualiai jau įsibėgėjus kėliniui kelis kartus sukūrė neblogas situacijas. Kėlinio viduryje žaidimui trukdyti pradėjo ir nedėkingos oro sąlygos, prasidėjęs stiprus lietus turėjo įtakos perdavimų ir smūgių tikslumui, o geras to pavyzdys – situacija, kuomet iš artimo atstumo į tuščius „Stumbro“ vartus nepataikė vienas iš MRU žaidėjų. Kitoje situacijoje nuo įvarčio šeimininkus išgelbėjo puikiai baudos smūgį atrėmęs vartininkas M.Gintalas.

Antrąjį kėlinį „Stumbro“ žaidėjai pradėjo labai vangiai, tačiau po truputį išsijudino – gerą progą sukūrė A.Rimkevičiaus ir M.Varanausko duetas, vėliau varžovų gynybai nemažai problemų kėlė ir L.Pangonis bei K.Jaškus. Realiausią progą pasižymėti „Stumbras“ turėjo tuomet, kai kamuolį į varžovų vartus iš baudos aikštelės smūgiavo A.Rimkevičius, tačiau kamuolys atsimušė į vartų virpstą. Kad ir kaip stengėsi, šeimininkai per likusį laiką ir toliau nesugebėjo pralaužti MRU gynybos ir varžybos baigėsi rezultatu 0:0

„Stumbro“ sudėtis šios dienos rungtynėse: M.Gintalas, A.Račkus, M.Zaleckis (46 min. R.Sadauskas), E.Skripkinas (82 min. L.Jurevičius), K.Upstas (67 min. R.Blaževičius), K.Janonis, K.Jaškus, L.Pangonis, A.Rimkevičius, A.Bareikis (46 min. M.Varanauskas) ir L.Čerkauskas. Dėl traumų nerungtyniavo V.Armanavičius ir M.Daunoravičius.

Kitos I – os lygos varžybos „Stumbro“ laukia jau šį sekmadienį (liepos 6 d.) 17 val. Utenoje, su prieš antrojo rato kovas keliais pajėgiais žaidėjais pasistiprinusiu „Uteniu“, kuris pirmajame rate Kaune buvo nugalėtas 1:0.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų