„Kauno Žalgiris“ namuose sutriuškino „Džiugą“

  • Teksto dydis:

Nuo rugpjūčio įsibėgėjęs „Kauno Žalgiris“ „Optibet A lygoje“ nemažina apsukų ir džiaugėsi triuškinamu laimėjimu. 26-ojo turo dvikovoje savo sirgalių akivaizdoje žaidę kauniečiai net 5:1 (1:0) įveikė 9-oje pozicijoje įsitaisiusį Telšių „Džiugą“.

Pirmame kėlinyje žaidimo tempas buvo pakankamai lėtas, tiesa, 14-ąją minutę žemaičiai praleido – kamuolį į savo vartus standartinės padėties metu nukreipė Tomas Rapalavičius. Iki pertraukos svečių gretose dviem smūgiais išsiskyrė Jorge Eduardo, o Michaelo Thuique iš toli muštas kamuolys sudrebino skersinį.

Antroje mačo dalyje „Kauno Žalgiris“ puolimas užsikūrė. 52-ąją minutę Gratas Sirgėdas pakėlė kampinį ir jo metu Edvinas Girdvainis taikliai mušė galva. Po 8 minučių „Džiugas“ vėl nesėkmingai gynėsi standartinės padėties metu – Jasono Noslino smūgį atrėmė Marius Paukštė, tačiau nuo Nerijaus Valskio apsiginti nebuvo galimbyių.

Maža to, 61-ąją ir 64-ąją minutėmis krito dar du įvarčiai: pirmoje situacijoje taikliai smūgiavo į baudos aikštelę įsiveržęs Antonas Fase, kuris dar vėliau asistavo dublį atlikusiam N. Valskiui.

Per likusį akistatos laiką abi komandos keitėsi progomis, bet savo šansu sugebėjo pasinaudoti po keitimo į kovą mestas 15-metis Domas Jankevičius.

„Kauno Žalgiris“ su 43 taškais žengia šeštas, džiugiečiai savo kraityje turi 16 taškų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių