„Kauno Žalgiris“ patyrė pirmąją nesėkmę: nusileido „Sūduvai“

  • Teksto dydis:

Ketvirtą pergalę iš eilės „Optibet A lygos“ sezone iškovojo vicečempionė Marijampolės „Sūduva“. Sūduviečiai 5-ojo turo akistatoje namuose po atkaklios kovos rezultatu 2:1 (1:0) nugalėjo „Kauno Žalgirį“, kuriam tai buvo pirmasis pralaimėjimas.

Pirmame kėlinyje iniciatyva priklausė šeimininkams, kurie surengė ne vieną aštrią ataką ir buvo arti pirmojo įvarčio. Jį pelnyti pavyko 26-ąją minutę ir prie to svariai prisidėjo „Sūduvos“ naujokas Serge'as Nyuiadzi.

Legionierius įsiveržė į baudos aikštelę bei atliko aštrų perdavimą – kamuolys nuo vidurio gynėjo Rimvydo Sadausko įskriejo į vartus.

„Kauno Žalgiris“ sykį sudrebino vartų konstrukciją, visgi, sūduviečiai antrojo kėlinio starte padvigubino rezultatą. 53-iąją minutę S. Nyuiadzi surengė reidą ir atliko precizišką perdavimą link Kule Mbombo, kuris pasiuntė kamuolį į tuščius vartus.

Tai buvo ketvirtasis puolėjo įvartis šiame sezone, maža to, K. Mbombo taikliu smūgiu džiaugėsi ketvirtame susitikime iš eilės.

63-iąją minutę intrigą į šias rungtynes sugrąžino taikliai iš arti smūgiavęs Karolis Šilkaitis. Po šio epizodo svečiai kuriam laikui buvo perėmę iniciatyvą, tačiau „Sūduvai“ nuo poros labai pavojingų išpuolių pavyko atsilaikyti.

Marijampolės klubas po keitimo į kovą metė traumą išsigydžiusį Aleksandrą Makasį ir iškovojo ketvirtą pergalę iš eilės. Sūduviečių sąskaitoje – 12 taškų, „Kauno Žalgiris“ savo kraityje turi 10 taškų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vovka Romanovas

Vovka Romanovas portretas
Apgailėtinas Žalgirio žaidimas. Svarbiausia, kad žaidėjai vaikšto po aikštę esant rezultatui 0:2 Apie Dapkaus ir Sadausko kamuolio valdymo techniką geriau nekalbėti. Traktorius BELARUS ir tas techniškesnis. Gėda ! Už ką ką savivaldybės biudžeto pinigus gauna ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių