Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos salės futbolo sezonas prasidėjo staigmena

2016-11-22 18:00

Netikėtu rezultatu baigėsi pirmosios Klaipėdos salės futbolo 1-osios lygos čempionato rungtynės. Pavasarį vos vietą tarp pajėgiausių uostamiesčio ekipų išsaugojusi „Bočių“ ekipa 7:2 sutriuškino 2015 metų čempionus ir 2016-ųjų sidabro medalių laimėtojus „Gargždų pramogų-Litimberos“ futbolininkus.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Bemaž įpusėjus antrajam kėliniui rezultatas dar buvo lygus – 2:2. Vėliau gargždiškių gynyba netikėtai virto panaši į rėtį. „Bočiai“ per paskutiniąsias dešimt minučių keturis kartus siuntė kamuolį į favoritų vartus. Tarp nugalėtojų po 2 įvarčius taikliai spyrė Rokas Gecevičius ir Andrius Jotko, po 1 – Martynas Bučas, Edvardas Bacevičius ir Eduardas Smirnovas. Pralaimėjusių ekipoje taiklūs buvo Simonas Alsys ir Karolis Urbaitis.

Antradienį pirmenybes pradės dar dvi komandos: „Irenita“ ir „KUSK-Viskas futbolui“.

1-ojoje lygoje rungtyniaus mažiau penketukų nei buvo įprasta – ne dešimt, o aštuoni. Į žemesnę lygą savo noru perėjo daugkartinė čempionato laimėtoja ir prizininkė „Nautica“, iš viso „išgaravo“ anksčiau auksą ir sidabrą laimėję „Baltai“. Nepanoro elitinėje lygoje rungtyniauti į 2-ąją lygą iškritusios, tačiau kvietimo likti sulaukusios abi komandos – „Kruopa“ ir „Plikiai“. Nedegė noru pereiti į aukštesnę lygą teisę joje kovoti turėjusi „Vakarų fronto“ ekipa.

Tad kartu su „Bočių“, „Gargždų pramogų-Litimberos“, „Irenitos“ ir „KUSK-Viskas futbolui“ penketukais dėl 2017 metų čempiono vardo dar kovos „Klaipėdos universiteto“, „Saremos“, „Titanic“ ir „Miško pasakos“ penketukai.

2-ojoje lygoje varžysis 8 komandos. Populiariausia – 3-ioji lyga. Joje panoro žaisti net 12 ekipų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų