Krašto gynėjas R. Latouchentas papildė „Kauno Žalgirį“

  • Teksto dydis:

„Kauno Žalgirio“ futbolo klubas sulaukė dar vieno naujoko. Lietuvos vicečempionai pasiekė susitarimą su 26-erių Rosario Latouchentu.

Prancūzijoje gimęs ir Prancūzijos užjūrio regiono Martinikos rinktinei atstovauti galintis futbolininkas tapo jau šeštuoju ekipos papildymu prieš artėjantį sezoną.

Prancūzijos jaunimo rinktinei atstovavęs ir „Caen“ klubo sistemoje augęs universalus krašto gynėjas savo pirmą profesionalų kontraktą pasirašė ne Prancūzijoje, o Škotijoje – su „Ross County“ klubu.

Vėliau naujasis žalgirietis grįžo į Prancūziją ir pradėjęs ketvirtoje šios šalies futbolo lygoje per keletą metų pasiekė „Ligue 2“ lygmenį. Iš pradžių trečioje šalies lygoje jis po sezoną praleido Entente SSG ir „Stade Lavallois“ klubuose, o 2020-aisiais papildė antroje šalies lygoje tuo metu rungtyniavusią „Nancy“ ekipą.

Su „Nancy“ marškinėliais antroje Prancūzijos lygoje gynėjas per pusantrų metų sužaidė beveik 60 rungtynių, daugumą ju pradėjo startinėje sudėtyje ir pelnė vieną įvartį.

„Ieškojome krašto gynėjo, o Rosario yra aukšto lygio futbolo matęs žaidėjas, kurio karjeros kreivė pastaruoju metu kilo tik į viršų. Tai labai energingas žaidėjas, puikiai tiksiantis mūsų žaidimo stiliui, todėl džiaugiamės jį pasikvietę“, – Žalgiris.lt sakė komandos vyr. treneris Rokas Garastas.

„Kauno Žalgirio“ klube naujokas vilkės 70-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kowno

Kowno portretas
Kauno "Juodgirio" komandą papildė du afrolietuviai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių