Pereiti į pagrindinį turinį

Latviai paskelbė futbolo rinktinės sudėtį

2013-09-30 17:43
penalty.lt inf.
AFP nuotr.

Latvijos rinktinės treneris Marianas Paharas jau paskelbė futbolininkų sąrašą, pakviestų rengtis paskutinėms pasaulio čempionato atrankos rungtynėms su Lietuva ir Slovakija.

Lyginant su pirmosiomis rungtynėmis rugsėjo pradžioje, Latvijos rinktinei šį kartą dėl traumos nepadės Maskvos CSKA saugas Aleksandras Cauna ir nosies operacijos belaukiantis “Hamburg” puolėjas Artiomas Rudnevas. O taip pat – ankstesnėse rungtynėse su Graikija raudoną kortelę gavęs Rygos “Skonto” gynėjas Ritvaras Ruginis.

Į rinktinę po neilgos pertraukos grįžo Volgogrado “Rotor” saugas Ivanas Lukjanovas ir Aleksandras Fertovas iš “Skonto”. Pirmą kartą į nacionalinę komandą pakviestas Lodzės “Widzew” puolėjas Eduardas Višnakovas.

Į treniruočių stovyklą Latvijos rinktinė rinksis spalio 7 dieną Jūrmaloje. Spalio 10 dieną latviai atvyks į Vilnių, kur kitą dieną susitiks su Lietuva. Atrankos ciklą latviai baigs spalio 15-ąją dvikova Rygoje su Slovakijos rinktine.

Lietuvos futbolo federacija Latvijos rinktinės sirgaliams skyrė RA sektorių, kuriame yra 273 vietos. Bilietų kaina latviams – 11 latų (54 litai).

Latvijos rinktinė

Vartininkai – Andris Vaninis (“Sion”), Aleksandras Kolinko (Kaliningrado “Baltika”), Germanas Malinšas (Barysavo BATE).

Gynėjai – Kasparas Gorkšas (“Reading”), Vitalijus Maksimenko (“Brighton Hove Albion”), Nauris Bulvitis, Renaras Rode, Vladislavas Gabovas, Alanas Sinelnikovas (visi – Rygos “Skonto”), Vitalijus Jagodinskis (Kijevo “Dinamo II”).

Saugai – Artis Lazdinšas (Glivicų “Piast”), Artūras Zjuzinis (Kaliningrado “Baltika”), Aleksandras Fertovas, Juris Laizanis (abu – Rygos “Skonto”), Ivanas Lukjanovas (Volgogrado “Rotor”), Jurijus Žigajevas (“Ventspils”), Anrejus Kovalovas (Daugpilio “Daugava”), Vladimiras Kamešas (Permės “Amkar”).

Puolėjai – Maris Verpakovskis (Herakliono “Ergotelis”), Denisas Rakelis (Lubino “Zaglębie”), Eduardas Višnakovas (Lodzės “Widzew”), Valerijus Šabala (Rygos “Skonto”).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų