Lietuvos klubų trijulė pasirodymą baigė

Vilniaus rajono „TransINVEST“ komanda prisidėjo prieš „Šiaulių“ ir Vilniaus „Žalgirio“ ekipų, baigusių savo tarptautinį sezoną. Aurimo Tamaliūno auklėtiniai UEFA Europos Konferencijų lygos antrojo atrankos etapo atsakomajame mače minimaliai 0:1 nusileido „Mlada Boleslav“ futbolininkams.

Po ketvirtadienį pasibaigusio „TransInvest“ mūšio su svečiais iš Čekijos paaiškėjo, jog stebuklingo išsigelbėjimo neįvyks. Sėkmingų burtų dėka pirmojo rato išvengę UEFA varžybų debiutantai iš Vilniaus rajono nesugebėjo panaikinti dviejų įvarčių deficito, parsivežto į Čekijos.

„Mlada Boleslav“, nepaisant to, kad žaidė priešininkų tvirtovėje, pirmajame kėlinyje žaidė aktyviau. Vasilas Kušejus pakėlė kamuolį nuo kampinio gairelės, pastarąjį meistriškai atrėmė vartininkas. Janas Buryanas atliko smūgį iš tolimos distancijos, tačiau kamuolį blokavo varžovas. Danielis Marecekas pavojingą smūgiavo virš vartų. „TransINVEST“ iki  pertraukos atliko vos du smūgius.

Antrajame kėlinyje "TransInvest" pradėjo aktyviau ir ėmė grasinti priešininkų vartams. Brazilas Henrique Devensas atliko aštrų kirtį, kurį atrėmė vartininkas. Vilniaus rajono ekipos kapitonas Linas Pilibaitis baudos smūgiu pasiuntė kamuolį šalia vartų. Čekų atsako metu Lukas Masekas grėsmingai iššovė į vartus. Vienintelis mačo įvartis krito, kai Matyas Vojta 78-ąją minutę puikiu smūgiu nuginklavo vartininką. „Mlada Boleslav“ Vilniuje triumfavo 1:0, o bendru rezultatu - 3:0.

Tokiu būdu „TransInvest“ savo kelionę baigė, kaip ir tądien prieš varžovus iš Kipro – „Pafos“ futbolininkus kritęs Vilniaus „Žalgiris“. Prieš tai pasitraukė ir „Šiauliai“. Tad tarptautinėje arenoje vieninteliai mūsų šaliai toliau atstovaus iš Čempionų lygos į žemesnio rango turnyrą iškritę „Panevėžio“ futbolininkai.


Šiame straipsnyje: TransinvestUEFAfutbolas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių