LSU bendradarbiaus su Kauno rajono „Hegelmann“

  • Teksto dydis:

Lietuvos sporto universiteto (LSU) socialinių partnerių būrį papildė VšĮ „Hegelmann Litauen“.

Bendradarbiavimo sutartį savo parašais įtvirtino LSU rektorė Diana Rėklaitienė ir „Hegelmann“ prezidentas Dainius Šumauskas.

Universitetas kvies klubo darbuotojus į įvairius mokymus, su naujausia moksline įranga atliks futbolininkų testavimus ir sudarys galimybes norintiems studijuoti sportininkams ir treneriams.

„LSU mokslininkai klubo futbolininkams gali atlikti įvairius testavimus ir pateikti profesionaliai parengtas analizes. Taip pat Universitete yra sudaromos galimybės studijuoti aukšto meistriškumo sportininkams, treneriams, todėl tikrai kviesime ir futbolininkus rinktis studijas bei įgyti naujausių sporto mokslo žinių“, – teigė LSU sporto ir partnerystės prorektorius Vidas Bružas.

Tuo metu „Hegelmann“ sudarys galimybes LSU studentams ne tik įgyti praktinės patirties, bet ir įsidarbinti.

„Džiaugiuosi, kad bendradarbiausime su Lietuvos sporto universitetu, – kalbėjo „Hegelmann“ prezidentas Dainius Šumauskas. – Jau dabar klube dirba Universiteto parengti treneriai, kineziterapeutai, vadybininkai, sportinės veiklos analizės ir kiti specialistai. Mūsų futbolo klubas – ilgalaikis projektas, todėl daug dėmesio skirsime ne tik pagrindinei profesionalų komandai.

Šiuo metu turime po dvi moterų ir vyrų komandas, rūpinamės Kauno rajono vaikų futbolo plėtra. Neabejoju, kad Lietuvos sporto universiteto studentams klubas bus puiki vieta praktikai.“

Jau dabar „Hegelmann“ akademijos gretose galima rasti studijas LSU baigusių trenerių – Andrius Velička dirba su vaikų komandomis, o Tadas Vilkevičius užima vyriausiojo „Hegelmann“ trenerio asistento pareigas.

Maža to, LSU absolventai kremta ne tik trenerio, bet ir žaidėjo duoną – šiuo metu „Hegelmann“ rungtyniauja studijas Universitete baigęs Rokas Rasimavičius, atstovaujantis ir Lietuvos U-21 rinktinei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ANONIMUI

ANONIMUI portretas
Didžiausias šaraškinas((a) tai tu.

Anonimas

Anonimas portretas
Hegelman šaraškinų kontora
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių