Pereiti į pagrindinį turinį

A. Paniukovas Prancūzijoje prabilo dviem įvarčiais

2015-11-07 12:12
Scanpix nuotr.

Prancūzų klube AC "Ajaccio" žaidžiantis „Atlanto“ puolėjas Andrejus Paniukovas įmušė pirmuosius įvarčius šios šalies antrosios futbolo lygos („Ligue 2) čempionate.

Negana to, du jo taiklūs smūgiai (vienas iš jų – galva) susitikime su Genjono „Bourg En Bresse 01“ ekipa atnešė vos 19-ąją vietą tarp 20 komandų užimančiai Ajačo komandai labai reikalingus 3 taškus.

Savo stadione rungtyniavę Korsikos salos futbolininkai septintoje vietoje esančius varžovus nugalėjo 2:0.

Pirmasis įvartis į svečių vartus krito jau 5-ąją min., kai A.Paniukovas galva nukreipė kamuolį į vartų kampą.

Antrąjį kartą rusas pasižymėjo 32-ąją min., įsiveržęs į baudos aikštelę taikliai smūgiavo kaire koja.

Gal tai su „Atlantu“ iki 2017 metų vasaros sutartį turinčiam puolėjui suteiks daugiau, nes pirmojo jo įvarčio lygoje buvo laukta net 9 turus.

Varžybos su „Bourg En Bresse 01“ ekipa A.Paniukovui buvo pirmosios, kuriose jis sužaidė nuo pirmosios iki paskutiniosios sekundės.

"Ajaccio" klubas per 13 turų buvo įmušęs vos 5 įvarčius ir turėjo vos 8 taškus. Iškovoti taškai, kurių jau yra 11-a, A.Paniukovo komandos nekilstelėjo aukštyn – ji liko 19-oje vietoje, tačiau pagerino situaciją, kovoje dėl išlikimo lygoje.

Viena vieta aukščiau esanti „Paris“ vienuolikė (13 taškų) žais šeštadienį. 16-oje ir 17-oje vietose esančios „Sochaux“ ir „Niort“ vienuolikės turi po 14 taškų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų