Pereiti į pagrindinį turinį

A. Paniukovui prancūzų vartai vis užrakinti

2015-10-31 03:00
DMN nuotr.

Su „Atlantu“ iki 2017 metų vasaros sutartį turintis puolėjas iš Rusijos Andrejus Paniukovas, dar laukia laimingos minutės  Prancūzijos antrosios futbolo lygos („Ligue 2) čempionate.

Ne gana to, kad niekaip iš turnyrinės lentelės apačios nepakylančiam Ajačo AC „Ajaccio“ klubui atstovaujantis A.Paniukovas neįmušė įvarčio, jis stabiliai nebepatenka į pagrindinį vienuoliktuką.

12-ojo turo rungtynėse su Meco „Metz“ ekipa, kurias „Ajaccio“ pralaimėjo 0:1, ilgai Lietuvos futbolo A lygos čempionate rezultatyviausiu žaidėju buvęs A.Paniukovas pasirodė nuo 56-osios minutės.

Prieš tai Rusijos jaunimo rinktinės žaidėjas, su Paryžiaus „Paris“ (lygiosios 0:0) ir Nansio „Nancy“ (pralaimėjo 0:3), žaidė vos po 15 minučių.

Ajačo komanda per 12 turų įmušusi vos 4 įvarčius, tačiau pelniusi 8 taškus, tarp 20 komandų užima 19-ąją vietą. Tiek pat taškų turi ir viena vieta aukščiau esanti Sošo „Sochaux“ vienuolikė. Paskutinėje pozicijoje – Nimo „Nimes“ ekipa, pirmenybes pradėjusi su aštuoniais neigiamais taškais. Jos sąskaitoje jau 1 teigiamas taškas.

Penktadienį „Ajaccio“ vienuolikė išvykoje žais svarbias rungtynes su 17-oje vietoje esančia ir 10 taškų pelniusią „Niort“ komanda.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų