Paskelbta, kada startuos Lietuvos futbolo sezonas

  • Teksto dydis:

Lietuviškojo futbolo sezonas oficialiai startuos vasario 27 dieną (šeštadienį). Akistata dėl Optibet LFF supertaurės trofėjaus lietuviškojo futbolo metų uždanga pradės Vilniaus „Žalgirio“ bei „Panevėžio“ ekipos.

Rungtynės vyks Vilniaus „Sportimos“ futbolo manieže. Dvikova dėl COVID-19 situacijos bus žaidžiama be žiūrovų.

Rungtynių pradžia – 14.35 val.

„Labai džiaugiamės šiuo lietuviško futbolo sugrįžimu. Optibet LFF supertaurės rungtynės visada yra puiki proga pasimėgauti futbolu dar iki sezono pradžios ir jos visada yra labai intriguojančios.

Labai gaila, kad dėl susiklosčiusios pandeminės situacijos šią futbolo šventę pasitiksime be žiūrovų, tačiau skiriame labai daug dėmesio transliacijai, taip pat ruošiame ir kitų naujovių, kad futbolo sirgaliai vis tiek jaustųsi šio renginio dalimi“, – kalbėjo LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Optibet LFF supertaurėje tradiciškai susitinka Lietuvos futbolo A lygos čempionai bei LFF taurės turnyro laimėtojai.

Sostinės klubas praėjusiais metais po trijų sezonų pertraukos iškovojo A lygos auksą, tuo tarpu Panevėžio futbolininkai pirmą sykį istorijoje aukštyn kėlė LFF taurę, finalinėse rungtynėse po baudinių serijos nugalėję Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkus.

Praėjusiais metais LFF supertaurę iškovojo „Žalgiris“, kuris Vilniuje 1:0 nugalėjo Marijampolės „Sūduvą“.

Žalgiriečiai šiuo metu yra ir LFF supertaurės varžybų rekordininkai – šį trofėjų Vilniaus komanda yra iškovojusi 7 kartus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių