Po baudinių serijos „Riterius“ palaužę žalgiriečiai – LFF taurės aštuntfinalyje

  • Teksto dydis:

„Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo komanda žengė į LFF taurės aštuntfinalį po to, kai trečiojo taurės etapo rungtynėse po baudinių serijos 4:3 (pagrindinis laikas ir pratęsimas 1:1) palaužė Vilniaus „Riterių“ komandą.

Jau 6-ąją rungtynių minutę labai gerą progą pasižymėti turėjo Rokas Krušnauskas, tačiau jo galva smūgiuotas kamuolys praskriejo šalia vartų.

22-ąją minutę tas pats R. Krušnauskas dar kartą smūgiavo galva ir turėjo puikų šansą, tačiau pasinaudoti nepavyko ir juo.

Tiesa, pats R. Krušnauskas vis tiek tapo pirmojo įvarčio autoriumi. Jau antroje rungtynių pusėje, 51-ąją minutę jis pasiuntė kamuolį į „Riterių“ vartus.

Vis tik, ilgai džiaugtis persvara kauniečiai negalėjo, nes Teremas Moffi neilgai trukus rezultatą išlygino.

Kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo paskutinis įvartis pagrindinio rungtynių laiko metu ir komandoms teko žaisti pratęsimą. Jame įvarčių ir vėl nebuvo, tad viską lėmė vienuolikos metrų baudinių serija.

Baudinių serijoje spindėjo „Kauno Žalgirio“ vartų sargas Martynas Matuzas. Vartininkas atrėmė tris varžovų baudinius ir padėjo komandai iškovoti pergalę. Baudinių seriją kauniečiai laimėjo rezultatu 4:3 ir žengė į kitą taurės etapą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių