Pereiti į pagrindinį turinį

Po gėdingo pralaimėjimo „Partizan“ ultrų lyderis atėmė kapitono raištį

2013-08-07 12:42
ivartis.net inf.

Ar prisimenate, kaip praėjusį ketvirtadienį Poznanės „Lech“ futbolininkai atsiprašinėjo komandos fanų už patirtą pralaimėjimą prieš Vilniaus „Žalgirį“ rezultatu 0-1? Jau tada tapo aišku, kad Lenkijos sirgaliai savo klubo gyvenime atlieka svarbią rolę, tačiau Serbijoje jų įtaka yra dar didesnė.

Vakar Čempionų lygos trečiojo atrankos etapo staigmena tapo Belgrado „Partizan“ pralaimėjimas Bulgarijos „Ludogorets Razgrad“ klubui. „Partizan“ klubas savų žiūrovų akivaizdoje 0-1 nusileido „Ludogarets“ ekipai, kuri šios poros nugalėtoja tapo bendru rezultatu 3-1 bei pirmą kartą savo istorijoje pateko į Čempionų lygos atkrintamųjų varžybų etapą.

Kol Bulgarijos klubo fanai šventė istorinę pergalę, „Partizan“ ultros buvo labai nepatenkinti savo palaikomos komandos pasirodymu ir galutiniu rezultatu.

Po finalinio teisėjo švilpuko „Partizan“ ultros skandavo, kad ekipos vadovai atsistatydintų, o savo fanus nuraminti bandė komandos žaidėjai.

Tačiau tada visi galėjo pamatyti beprecedentį įvykį. Žinomas „Partizan“ ultrų lyderis Milošas Radisavljevičius Kimi ramiausiai iš tribūnų įšoko į stadioną ir tiesiu taikymu nuėjo prie komandos kapitono Marku Ščepoviču bei atėmė ir iš jo kapitono raištį, taip išreikšdamas savo nepasitenkinimą jo ir „Partizan“ žaidimu.

Paėmęs raištį Kimi ramiai nužygiavo atgal iki tribūnų. Jam netrukdė nei vienas komandos futbolininkas ar apsaugos darbuotojas. Tai tik parodo, kad Serbijos ultros turi didžiulę įtaką ir jų yra prisibijoma.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų