Pereiti į pagrindinį turinį

Puolėjas A. Paniukovas grįžta į „Atlantą“

2016-07-13 14:02

Iki 2018 metų su Klaipėdos „Atlantu“ sutartį turintis puolėjas iš Rusijos Andrejus Paniukovas karjerą tęs Lietuvoje.

Andrejus Paniukovas (dešinėje).
Andrejus Paniukovas (dešinėje). / Vytauto Petriko nuotr.

Buvęs Rusijos jaunimo rinktinės žaidėjas iki vasaros rungtyniavo Prancūzijos 2-osios lygos („Ligue 2“) Ajačo AC „Ajaccio“ klube. 6 įvarčius įmušęs ir buvęs vienas rezultatyviausių ekipoje, A. Paniukovas nesulaukė didelio vyriausiojo trenerio Oliviero Pantaloni pasitikėjimo. Dažniausiai rusas aikštėje pasirodydavo antrąjį kėlinį.

Pasibaigus čempionatui „Atlanto“ puolėju susidomėjo kiek geriau „Ligue 2“ žaidęs Nimo „Olympique“ klubas. Net buvo sukirsta rankomis, kad A. Paniukovas žais šioje komandoje. Tačiau iki pabaigos nepavykus sudaryti sutarties, ji buvo tiesiog anuliuota.

Rugsėjo 25 dieną 22-ąjį gimtadienį švęsiantis rusas Lietuvoje į save didžiulį dėmesį atkreipė 2015-aisiais. Per 20 susitikimų pelnęs 20 įvarčių, A. Paniukovas pretendavo į rezultatyviausiojo žaidėjo titulą. Tačiau sezono nebaigė sulaukęs kvietimo žaisti Prancūzijoje.

Nežinia, ar ilgai futbolininkas vilkės „Atlanto“ marškinėlius. Kol rungtyniaus Lietuvoje, klubo atstovai svarstys užsienio komandų pasiūlymus ir jei sulauks palankios sutarties, pasirašys.

Sužinojus apie į Klaipėdą grįžtantį A. Paniukovą, dviprasmiška nuotaika užvaldė „Atlanto“ generalinį direktorių Vacį Lekevičių.

„Apmaudu, kad tik dabar tapo žinoma, kad puolėjas žais Klaipėdoje. O kaip jis mums būtų buvęs reikalingas Europos lygos rungtynėse su suomiais. Jei būtų rungtyniavęs A. Paniukovas, šiomis dienomis antrajame etape žaistų ne HJK ekipa, o „Atlantas“, – apgailestavo V. Lekevičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų