Pereiti į pagrindinį turinį

"Real" prezidentas tiki Kaka atsigavimu

2013-07-13 08:57
ivartis.net inf.
Kaka tikisi žaisti pasaulio futbolo čempionate
Kaka tikisi žaisti pasaulio futbolo čempionate / Scanpix nuotr.

Madrido „Real“ komandos treneris Florentino Perezas pareiškė, kad Kaka šią vasarą niekur neišvyks. „Karališkojo“ klubo treneris taip pat mano, kad padedant Carlo Ancelotti brazilas ir vėl gali pasiekti visus žavėjusią sportinę formą.

Kaka į Madridą atvyko prieš ketverius metus, kai „Real“ klubas „Milan“ ekipai sumokėjo net 62 milijonus eurų. Visgi „Real“ komandoje Kaka tokio gero žaidimo kaip Milane nedemonstravo.

Praėjusiame sezone Kaka startinėje sudėtyje pradėjo tik 14 rungtynių, todėl šią vasarą buvo kalbama apie galimą brazilo išvykimą iš komandos, ypač kai į „Real“ atvyko saugas Isco.

Visgi „Real“ prezidentas, kalbėdamas su „Gol Caracol de Colombia“, gina Kaką ir mano, kad „Real“ klube jam buvo daug nepalankių įvykių dėl kurių ir suprastėjo brazilo sportinė forma. Visgi F.Perezas tiki, kad C.Ancelotti, kuris su Kaka dirbo ir „Milan“ klube, padės saugui susigrąžinti sportinę formą.

„Kaka yra fenomenalus, tačiau praėjusiame Pasaulio čempionate jis patyrė kelio traumą ir jam reikėjo operacijos. Tada į „Real“ atvyko Mesutas Ozilas, kuris užėmė Kaka vietą aikštėje“, - ginti Kaką pradėjo F.Perezas.

„Visgi Kaka vis dar yra vienas iš geriausių žaidėjų. Ne veltui jis yra antras pagal populiarumą „Twitter“ puslapyje ir daugiau žmonių seka tik Cristiano Ronaldo. Jis yra žavingas ir fanai jį mėgsta. Esu nusiteikęs optimistiškai ir tikiu, kad Ancelotti, kuris puikiai jį žino, grąžins mums tą magišką Kaką, kurį mes ir įsigijome“, - užbaigė F.Perezas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų