Šiandien gimtadienį švenčiantis L. Pilibaitis padėjo „Kauno Žalgiriui“ įveikti jonaviečius

  • Teksto dydis:

Praėjusiais metais bronzos medalius „Optibet A lygoje“ iškovojęs „Kauno Žalgiris“ po truputį pradeda pildyti savo taškų sąskaitą.

Roko Garasto susidūrė su nuožmesniu „Jonavos“ pasipriešinimu, tačiau po antrame kėlinyje pelnytų dviejų įvarčių nugalėjo 2:0 (0:0).

Jonaviečiai rungtynes pradėjo pakankamai agresyviai ir surengė kelias aštresnes atakas, o kėlinio viduryje Nahuelio Machado tolimą smūgį buvo priverstas atremti Deividas Mikelionis.

Kauno ekipa antroje pirmojo kėlinio pusėje perėmė iniciatyvą ir galėjo išsiveržti į priekį. Ryano Trotmano spirtą kamuolį sugavo Martynas Matuzas, o paskutinėmis minutėmis Michaelas Thuique puikiai surado Beną Anisą, tačiau pastarasis iš puikios situacijos mušė tiesiai į vartininką.

Antrojo kėlinio pradžioje prie „Kauno Žalgirio“ vartų nuaidėjo rimčiausias pavojaus signalas. Po grubios varžovo klaidos Marius Ganusauskas išbėgo prieš D. Mikelionį, tačiau nesėkmingai smūgiavo į dešinįjį vartų kampą.

Žalgiriečiai galiausiai 66-ąją minutę pelnė pirmą dvikovos įvartį – tą po M. Thuique perdavimo padarė kamuolį į tuščius vartus nukreipęs Linas Pilibaitis, pasirodęs po keitimo ir balandžio 5-ąją švenčiantis 37-ąjį gimtadienį.

79-ąją minutę pranašumą padvigubino M. Thuique, kuris pelnė įvartį po to, kai Felixo Kekoh smūgį atrėmė M. Matuzas. D. Mikelionis taip pat turėjo darbo – teko apsiginti nuo Sebastiano Vasquezo bandymo.

„Kauno Žalgirio“ gretose debiutavo vidurio gynėjas Jasonas Noslinas, o Laikinosios sostinės komanda su 8 taškais pakilo į 5-ąją vietą. „Jonava“ – vis dar be taškų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių