„Sūduvos“ kapitonu išrinktas A. Živanovičius: stengsiuosi padėti naujokams, kad jaustųsi kaip namie

  • Teksto dydis:

Marijampolės „Sūduvos“ komanda prieš 2023 metų sezono pradžią naujuoju komandos kapitonu išsirinko Aleksandrą Živanovičių. Vicekapitonais tapo Diogo Coelho ir Vilius Stebrys.

35 metų serbas A.Živanovičius į Marijampolę atvyko prieš 2017 metų sezoną ir dabar yra vienintelis iš tų metų komandoje likęs žaidėjas. Sūduvos krašto sostinėje gynėjas įleido šaknis ir čia jaučiasi lyg namie.

„Pažinau čia daug žmonių, Marijampolę laikau savo miestu. Man čia viskas patinka, Marijampolė ir „Sūduva“ yra mano antrieji namai“, – sakė futbolininkas.

Natūralu, kad komandos senbuvį kiti žaidėjai išsirinko kapitonu.

„Taip, aš esu vyriausias komandos žaidėjas, iš vyresnių dar turime Juną Suzuki ir Diogo Coelho. Komandoje yra daug jaunų žaidėjų, tačiau aš juos pažįstu, o ir prisimenu laikus, kai pats pradėjau karjerą. Tada buvau jaunas, o aplink buvo daug vyresnių žaidėjų. Tuomet vyresni padėjo man, dabar stengsiuosi jaunimui padėti aš, – apie gautas pareigas kalbėjo A.Živanovičius. – Kai atvykau į „Sūduvą“, kiti žaidėjai man taip pat padėjo apsiprasti, dabar aš stengsiuosi, kad mūsų naujokai čia jaustųsi kaip namie.“

Naujasis „Sūduvos“ kapitonas teigė, kad pasirengimo sezonui metu komanda dirbo sunkiai, tad tikisi, kad tai atsipirks aikštėje, kai reikės žaisti oficialias rungtynes. Pirmasis išbandymas marijampoliečių laukia šeštadienį 17 val., kai „Sūduva“ namie priims „Kauno Žalgirį“.

„Stebėjau jų rungtynes dėl Supertaurės, manau, „Kauno Žalgiris“ šiemet yra geresnė komanda nei buvo pernai. Prie pernykščio branduolio prisijungė nemažai žaidėjų, jie patobulėjo kaip komanda. Tai yra rimta komanda, kuri šiemet gali kovoti dėl čempiono titulo, – svarstė A.Živanovičius. – Bus sunku, tačiau kiekviena komanda turi ir stipresnių, ir silpnesnių vietų. Stengsimės pasinaudoti savo stiprybėmis ir siekti gero rezultato.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių