Svarbiausiame metų renginyje – T. Swift ir 7 mln. kainuojančios reklamos

  • Teksto dydis:

Jungtinių Amerikos Valstijų laukia svarbiausia sporto naktis metuose. Sekmadienio naktį vyks amerikietiškojo futbolo finalas. „Superbowl“ renginys yra žiūrimiausia televizinė transliacija, o šių metų finalas turės ir ypatingą prieskonį.

Titulą ginantys Kanzaso „Chiefs“ futbolininkai stos į kovą su „San Francisko 49ers“ komanda, pastaroji sieks revanšo už nesėkmę prieš ketverius metus.

Tai renginys, kurio negali praleisti Magic Johnson, Shaquille O'Nealas, princas Haris ir dar daugybė pasaulinio lygio žvaigždžių.

„Pirmiausia džiaugiuosi, kad šis renginys vyks Las Vegase, nes myliu Vegasą. Nekantrauju pamatyti „Superbowl“ ir taip pat – Usherį“, – kalbėjo buvęs krepšininkas M. Johnson.

Usheris pasirodys per amerikietiškojo futbolo finalo pertrauką. Būtent didžiosios pertraukos renginys traukia ne mažiau žiūrovų nei pačios rungtynės. Visuomet išskirtinis, nuolatos žavintis ir kasmet stebinantis muzikos spektaklis.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

„Žmonės spėlioja, kurią dainą atliksiu pirma, viduryje ar paskutinę, kas ant scenos lips kartu su manimi. Pamatysite geriausią mano pasirodymą, nes jis vyks stebint 60 tūkstančių žiūrovų stadione ir galbūt šimtui 80 milijonų prie televizijos ekranų“, – sakė Usheris.

Bet daugiau nei Usheris dėmesio šiemet sulaukė amerikiečių muzikos dievaitė Taylor Swift. Jos vaikinas atstovauja Kanzaso komandai, tai suteikė neįtikėtiną impulsą pačiam renginiui. Amerikiečiai tai vadina Taylor Swift efektu – futbolas ėmė traukti moteriškąją auditoriją. Ir tikimasi, kad šių metų finalas bus žiūrimesnis nei bet kada anksčiau.

T. Swift šio renginio negalėjo praleisti, ji atvyko į Las Vegasą tiesiai iš Tokijo, kur dar šeštadienį rengė pasaulinio turo koncertą.

Žiūrovai ne mažiau nei sporto renginio laukia ir išskirtinių reklamų. Užsakovai specialiai šiam renginiui kuria reklamas. 30 sekundžių eteris transliacijos metu kainuoja net 7 milijonus dolerių.

Ką jau pasako faktas, kad vienoje reklamoje nusifilmavo serialo „Draugai“ herojai Davidas Schwimmeris ir Jennifer Aniston bei Beckhamų šeima.

Dėl „Superbowl“ į Las Vegasą atvyko apie 300 tūkstančių žmonių ir jie mieste paliks apie 600 milijonų dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

baikit

baikit portretas
be problemu visa tai praleisiu,o sako negalima ,galima gi neprivaloma .

Morale žema

Morale žema portretas
Las Vegase reiškia skatina lošti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių