Pereiti į pagrindinį turinį

A. Švrljuga pratęsė kontraktą su „Sūduva“

2019-11-05 14:02

Dešiniojo krašto gynėjas Andro Švrljuga dar mažiausiai metus vilkės Marijampolės „Sūduvos“ marškinėlius. 34-erių metų kroatas kroatas pratęsė sutartį su Lietuvos čempionais iki 2020 m. sezono pabaigos.

Andro Švrljuga
Andro Švrljuga / S. Čirbos nuotr.

A. Švrljuga Marijampolės klubui atstovauja nuo 2016 metų. Kroatas yra 6 kartus Lietuvos čempionas, 3 kartus LFF taurės laimėtojas ir 4 kartus – Supertaurės.

Šį sezoną A lygoje gynėjas per 24 rungtynes pelnė 4 įvarčius ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų, o Europos taurių turnyruose pelnė 2 įvarčius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

„Pratęsiau kontraktą, nes čia turiu viską, ko reikia sėkmingam žaidimui. Vėl žaisime Čempionų lygoje, tad bus dar viena proga žengti didesnį žingsnį į priekį. Kaip sakoma, meilei reikia dviejų, tad dabar tai yra apie „Sūduvą“ ir Švrljugą. Kitais metais vėl visi susitiksime toje pačioje vietoje“, – sakė sutartį pratęsęs futbolininkas.

Artimiausias rungtynes „Sūduva“ žais lapkričio 9-ąją 13 val. Marijampolėje su „Kauno Žalgiriu“. Po šių rungtynių „Sūduvai“ trečią kartą bus įteikta Lietuvos čempionų taurė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų