Trenerio nurodymų auklėtiniai neišgirdo

„Kai kurie auklėtiniai nevykdė nurodymų, todėl ir balsas toks“, - po A lygos dvikovos namuose su Alytaus „Dainava“ prikimusiu balsu aiškino kaunietis Darius Gvildys. Šio specialisto treniruojamas Kėdainių „Nevėžis“ čempionato autsaiderių mače 0:1 nusileido svečiams iš Dzūkijos.

Iki pertraukos aktyviau startavo šeimininkai. „Nevėžio“ atakų smaigalyje išsiskyrė Evaldas Kugys ir Motiejus Burba, susikūrę keletą dėkingų progų. Vis dėlto pirmąjį ir vienintelį susitikimo įvartį 37-ąją minutę pasiekė svečiai. Kontratakos metu „Dainavos“ puolėjas Cyrille'as Tchayi Tchamba, iššokęs prieš vartininką, pasiuntė kamuolį į virpstą, tačiau laiku tinkamoje vietoje atsidūręs Saidas Hamuličius nukreipė jį į tinklą – 1:0. Tai buvo devintasis krašto saugo įvartis šiame sezone.

Po pertraukos svečiai visiškai atidavė iniciatyvą šeimininkams, bet „Nevėžio“ atakoms trūko šaltakraujiškumo.

Į aštuntąją vietą pakilusios „Dainavos“ sąskaitoje yra jau 21 taškas, o paskutinio liekančio „Nevėžio“ - tik 9 taškai.

„Pats buvau gynėjas ir žinau kaip reikia žaisti šioje pozicijoje, o mūsų gynėjai darė neleistinas klaidas. Kamuolio užmetimai už galvų... Apie tai daug kalbėjome per treniruotes, bet taip praleidome vienintelį rungtynių įvartį. Nežinau, gal kažkurie dar nespėjo priprasti prie A lygos lygio“, - dėstė D. Gvildys.

„Buvo galima iškovoti ir tris taškus, bet reikėjo mušti įvarčius. Pirmą kėlinį turėjome ne vieną puikią progą, galėjome pasižymėti ir antrajame kėlinyje, bet progų realizacija pakišo koją“, - kalbėjo Darius Gvildys.

„Dainavos“ vairininkas Tomas Ražanauskas buvo nusiteikęs kur kas pakiliau.

„Gražiu žaidimu negalime pasigirti, bet svarbiausia iškovojome tris svarbius taškus“, - kalbėjo T. Ražanauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių