Pereiti į pagrindinį turinį

C.Ronaldo neatrakino "Inter" vartų

2009-02-26 09:00
C.Ronaldo neatrakino "Inter" vartų
C.Ronaldo neatrakino "Inter" vartų / "Reuters" nuotr. Siena: "Inter" vartininkas J.Cesaras (kairėje) patikimai gynėsi nuo "Manchester United" atakų.

Lygiosios Jose Mourinho naudai – taip vertinamos be įvarčių pasibaigusios pirmosios Europos futbolo grandų "Manchester United" ir Milano "Inter" rungtynės Čempionų lygos aštuntfinalyje.

Praėjusio sezono Čempionų lygos nugalėtojas "Manchester United" nesugebėjo svečiuose įveikti ekscentriškojo portugalo J.Mourinho treniruojamo "Inter", nors vien geriausias 2008-ųjų pasaulio futbolininkas Cristiano Ronaldo į Italijos ekipos vartus galėjo įmušti ne vieną įvartį.

Baigiantis pirmajam kėliniui, C.Ronaldo pataikė į virpstą, o šiek tiek anksčiau, 23 min., Ryanas Giggsas, išsiveržęs vienas prieš "Inter" vartininką Julio Cesarą, nesugebėjo jo pergudrauti.

"Julio buvo puikus, – po mačo pripažino ir J.Mourinho bei pridūrė, kad lygiosios jį tenkina. Be to, "Inter" komandos treneris nepraleido progos tradiciškai pafilosofuoti apie teisėjavimą: "Jei Mančesteryje rungtynėms vadovausiantis arbitras bus palankus svečiams lygiai taip pat, kaip buvo šį kartą Milane, mes tikrai pateksime į ketvirtfinalį."

Kitą Anglijos ir Italijos klubų akistatą laimėjo britai – Londono "Arsenal" namuose 1:0 įveikė "AS Roma".

"Apgailestauju, kad rezultatas – tik toks. Turėjome įmušti daugiau įvarčių. Kita vertus, Čempionų lygoje vargu ar įmanoma tiksliai pasakyti, koks skirtumas yra palankus prieš atsakomąsias rungtynes", – kalbėjo "Arsenal" strategas Arsene'as Wengeras.

Permainingai susiklostė Liono "Olympique" (Prancūzija) ir "Barcelona" (Ispanija) susitikimas. Daugkartiniai Prancūzijos čempionai buvo įgiję persvarą po tikslaus Juninho smūgio, tačiau Katalonijos atstovus nuo nesėkmės išgelbėjo prancūzas Thierry Henry.

"Olympique" galėjo išplėšti pergalę, jei 88-ąją min. teisėjas nebūtų užfiksavęs Karimo Benzemos nuošalės – tuo metu Liono ekipos puolėjas būtų likęs vienas prieš "Barcelona" vartininką Victorą Valdesą.

"Nukeliu kepurę prieš varžovus. Jie mums nepašykštėjo rūpesčių", – pripažino T.Henry.

Ispanijos sostinėje Madride vietos "Atletico" dukart pirmavo prieš portugalų "Porto", tačiau svečiai išplėšė lygiąsias – 2:2, kurios nepateisino jų trenerio Jesualdo Ferreiros lūkesčių.

"Mes nusipelnėme daugiau, todėl aš nepatenkintas rungtynių baigtimi. Tai buvo keistas mačas, nes pirmajame kėlinyje mums beveik niekas nesisekė, o antrąjį žaidėme kaip iš natų", – kalbėjo J.Ferreira.

Vakar vakare pirmąsias Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynes žaidė Madrido "Real" (Ispanija) – "Liverpool" (Anglija), Londono "Chelsea" (Anglija) – Turino "Juventus" (Italija), "Villarreal" (Ispanija) – Atėnų "Panathinaikos" (Graikija) ir Lisabonos "Sporting" (Portugalija) – Miuncheno "Bayern" (Vokietija).


Rezultatai

"Inter" – "Manchester United" 0:0.

"Arsenal" – "AS Roma" 1:0 (1:0). Įvartis: R. van Persie's (37 min., iš 11 m).

"Olympique" – "Barcelona" 1:1 (1:0). Juninho (7)/T.Henry (67).

"Atletico" – "Porto" 2:2 (2:1). M.Rodriguezas (3), D.Forlanas (45+2)/L.Lopezas (22, 72).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų