Pereiti į pagrindinį turinį

„Dragūnui“ – baltarusių išbandymas

2014-10-07 09:23
Užduotis: Klaipėdos rankininkams (žalsva apranga) ir šiemet keliami tik aukščiausi tikslai.
Užduotis: Klaipėdos rankininkams (žalsva apranga) ir šiemet keliami tik aukščiausi tikslai. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Klaipėdos „Dragūno“ komanda Lietuvos rankinio lygos sezoną pradėjo dvejomis pergalėmis, o jau šiandien 19 val. savo arenoje stos į kovą tarptautiniame turnyre. Klaipėdiečių varžovai – Minsko HC „Vitjaz“ ekipa iš Baltarusijos. Tai bus Baltijos iššūkio rankinio lygos pirmosios rungtynės.

Ankstesniais metais klaipėdiečiai varžėsi stipriausioje Baltijos lygoje, tačiau pokyčiai komandoje, lyderių netektis bei traumos pakoregavo „Dragūno“ planus. Šiais metais ekipos vadovai nusprendė, jog jauniems žaidėjams bus naudingiau rungtyniauti naujai sukurtoje Baltijos iššūkio rankinio lygoje. Be klaipėdiečių lygoje varžysis dar penkios komandos: Kauno „Granitas-Gaja-Karys“, „Viljandi“ klubas iš Estijos, Dobelės „Tenax“ ir Rygos „Celtnieks“ iš Latvijos bei Minsko HC „Vitjaz“ iš Baltarusijos.

"Dragūno" vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas neslėpė, jog komandos tikslai ir šį sezoną yra tik patys aukščiausi.

„Nesvarbu, kad mūsų žaidėjų amžiaus vidurkis žymiai sumažėjo, kad praradome savo lyderius. „Dragūno” tikslas visada bus tik vienas – tapti čempionais", – ryžtingas buvo strategas.

"Dragūnas" namų rungtynes Baltijos iššūkio rankinio lygoje žais spalio 7 d. 19 val. su HC „Vitjaz“, lapkričio 15 d. 14 val. su Dobelės „Tenax“, lapkričio 16 d. 14 val. su Rygos „Celtnieks“.

Visos varžybos vyks "Dragūno" arenoje (Taikos pr. 61A).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų