„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komandai liko vienas žingsnis iki aukso!

Lietuvos salės futbolo čempionų titulą ginančiam „Kauno Žalgirio“ salės futbolo klubui liko vienas žingsnis iki šio sezono aukso medalių. Iki trijų pergalių vykstančioje finalo serijoje su Jonavos „Vikingais“ žalgiriečiai šiuo metu pirmauja rezultatu 2:0 ir titulą užsitikrinti galės jau šį sekmadienį Kauno sporto halėje.

Pirmosiose finalo serijos rungtynėse Dentinho vadovaujami kauniečiai svečius iš Jonavos įveikė rezultatu 2:1, o antrosiose serijos rungtynėse Jonavoje pergalę pasiekė rezultatu 5:2.

Trečioji finalo serijos dvikova vyks balandžio 2 dieną legendinėje Kauno sporto halėje, o pergalės atveju žalgiriečiai į viršų kels trofėjų ir apgins Lietuvos čempionų titulą.

„Šioje serijoje padėti tašką norime savo tvirtovėje, savo žiūrovų akivaizdoje. Sezonas buvo ilgas ir tikrai nesinori jo pratęsti dar ilgiau. Turime būti susikoncentravę, nedaryti klaidų ir tikėtis, kad serija Kaune ir užsibaigs“, – sakė komandos kapitonas Justinas Zagurskas.

Rungtynės prasidės 15 valandą, o visi norintis patekti į Kauno sporto halę tą padaryti galės visiškai nemokamai.

Kaip ir pirmosiose finalo serijos rungtynėse, į Kauno sporto halę atvykusius žiūrovus linksmins „Žalgirinis“ ir žaviosios Kauno „Žalgirio“ šokėjos.


Šiame straipsnyje: Salės futbolasKauno Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

to rimantas

to rimantas portretas
su zenliukais atlapuos;-D marionetes

rimantas klp

rimantas klp portretas
vikingai remiami sales futbolo vadovu ssr laiku lenino anuku,dar gali parodyti kudlas.vienaip ar kitai sales futbolo nera! sviniaus marioneciu zlugdomas jau nuo ssr laiku lenino anuku..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių