Pereiti į pagrindinį turinį

Lengva pergalė: K. Bertens kovos ketvirtfinalyje

2017-01-11 11:31
BNS inf.

Pirmoji pagal skirstymą „Hobart International“ turnyro tenisininkė Kiki Bertens iškovojo dar vieną lengvą pergalę ir pateko į ketvirtfinalį. Vos 70 min. užtrukusi olandė nugalėjo ketvirtojo šimtuko tenisininkę iš Kazachstano Galiną Voskoboevą (WTA-310).

Kiki Bertens
Kiki Bertens / Scanpix nuotr.

Šiame mače K. Bertens laimėjo 72 proc. savo pirmųjų padavimų ir palaužė šešias varžovės kirčių serijas. Olandijos atstovė šiame turnyre dalyvauja trečią kartą ir antrą sykį pasiekia ketvirtfinalį.

Netikėtą pergalę iškovojo 100-ąją vietą WTA pasaulio reitinge užimanti Risa Ozaki. Ji po 2 val. ir 20 min. kovos nugalėjo Lucie Safarovą (WTA-62) 2:6, 6:3, 7:5.

Kelialapį į „Hobart International“ ketvirtfinalį taip pat iškovojo Lesia Tsurenko (WTA-61) ir Shelby Rogers (WTA-57). Ukrainietė įveikė švedę Johanną Larsson (WTA-51), o amerikietė susitvarkė su ispanės Laros Arruabarrenos (WTA-64) pasipriešinimu.

Tarp aštuonių stipriausių „Hobart International“ turnyro tenisininkių patekusioms žaidėjoms atiteks 60 WTA reitingo taškų bei 5 tūkst. 900 JAV dolerių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų