Mieste geriausi – „Techaso reindžeriai“

Boulingas

Mieste geriausi – „Techaso reindžeriai“

Baigėsi du mėnesius trukusios Lietuvos moksleivių boulingo lygos (LMBL), kurioje varžosi trijų didžiausių šalies miestų moksleiviai, Klaipėdos pirmenybės.

Uostamiestyje susibūrė net 22 komandos iš įvairių miesto mokyklų. Į finalines miesto varžybas pateko dvylika stipriausių.

Taikliausiai kėglius mėtė „Techaso reindžeriai” - Karolis Zaveckas, Raimondas ir Daivaras Anužiai. Antri buvo “Karšti šunys” (Martynas Pukinskas, Vilius Sukinas ir Petras Predko. Trečioje vietoje - “Burundukai” (Evaldas Jasutis, Donatas Miltinis, Tomas Čedavičius). Komandos taip pat varžėsi dėl vietos Lietuvos finaliniame turnyre Kaune. Dar kelialapius į laikinąją sostinę gavo ketvirtą vietą užėmusi “Baltija” (Mantas Zajauskas, Simas Silickis, Antanas Pleškys) ir penktą - “X-Team” (Artūras Alšauskas, Aivaras ir Erlandas Roličiai).

Džiugino lyderių rezultatai. Karolis Zaveckas, pasiekęs lygos rekordą - 204 tšk. per partiją, juo džiaugėsi du mėnesius. Finaliniame etape šį rekordą “pamušė” Petras Predko, surinkęs 209 tšk.

Geriausiųjų ne tik laukė bilietai į Kauną, bet ir prizai, kuriuos įsteigė bendrovė „Pegasturas“. Pavyzdžiui, komandos nugalėtojos - kelionė į naują vandens atrakcionų parką Jūrmaloje.

Taip pat visus dalyvius apdovanojo bendrovės ”Omnitel”, „Mūsų laikas”. O „Forumo“ boulingo centras visoms penkioms komandoms suteikė nemokamai takelius pasirengti finalui Kaune. Taip pat nuveš uostamiesčio moksleivius ginti miesto garbę.

LMBL iniciatorius – boulingo įrangos gamintoja firma AMF. Todėl ir kovos vyko AMF boulingo takeliuose: Klaipėdos “Forumo”, Vilniaus “Žirmūnų” boulingo centruose ir Kauno “Boulingo alėjoje”.

“Boulingo alėjoje” (rungtyniaus šešios Kauno ir po penkias klaipėdiečių bei vilniečių komandas) vyksiančių varžybų nugalėtojai iškovos prizą – sau ir penkiolikai draugų kelionę kanojomis po Aukštaitijos nacionalinį parką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių