Pagerbti geriausieji

Pagerbti geriausieji

Gargžduose buvo pagerbti geriausi Klaipėdos rajono sportininkai ir jų treneriai.

Rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas ir VšĮ Sporto centro direktorius Steponas Norvilas jiems įteikė taures, padėkos raštus bei asmenines dovanas, šiltu žodžiu padėkojo už pergales.

Į geriausiųjų dešimtuką pateko Laura Klimovaitė (žirgų sportas), Dovilė Blažiūnaitė (sunkioji atletika), Arvydas Mickus (šachmatai), Alina Gedvilaitė (rankų lenkimas), Paulius Jacikas (krepšinis), Vilma Gečienė (tinklinis), Auksė Gecevičiūtė (stalo tenisas), Modestas Šykšta (lengvoji atletika), Aurimas Šimulis (virvės traukimas) ir Genadijus Samsonikas (futbolas).

- Sportui mūsų savivaldybės tarybos ir administracijos dėmesys ir toliau bus stiprinamas, - pabrėžė rajono meras V.Dačkauskas. - Mums svarbu ne tik sportinė garbė, bet ir žmonių sveikata, užimtumas, nusikalstamumo prevencija. Manau, daugiau nei milijono litų investicija į Gargždų miesto stadioną šimteriopai atsipirks.

Strateginiame plėtros plane numatyta dar labiau gerinti darbo sąlygas kaimo ir miesto sportininkams. Numatyta įrengti specialios dangos futbolo aikštę prie Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos, dviračių taką Gargžduose, statyti sporto sales Ketvergių, Dituvos ir Judrėnų pagrindinėse mokyklose.

Geriausiu rajono treneriu pripažintas sunkiaatlečius ugdantis Edvardas Šauklys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių