Po sunkios traumos į ringą grįžtantis T. Pakutinskas: dabar būsiu dar stipresnis

  • Teksto dydis:

„Buvau gavęs traumą. Visi suskubo mane „nurašinėti“, pasigirdo kalbos, kad daugiau niekada negalėsiu kovoti ringe“, – prisipažino geriausias Lietuvos mišriųjų kovos menų sunkiasvoris Tomas Pakutinskas.

Tačiau „Rings“ klubo kovotojas teigė į ringą sugrįšiantis dar stipresnis. „Esu labai užsidegęs ir grįšiu į ringą pasirengęs“, – pabrėžė T.Pakutinskas, pagijęs po traumos, gautos motociklo avarijoje.

Į ringą jis žengs kovo 14 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančiame tarptautiniame „KOK’84 World GP 2020 in Vilnius“ turnyre. Lietuviui teks ginti čempiono titulą kovoje su lenku  Tomaszu Czerwinskiu.

„Manęs trauma nesustabė, ji padarė mane stipresniu, – kalbėjo T.Pakutinskas. – Stengiausi nekreipti dėmesio į skeptikus, į žmones, kurie manimi netikėjo, tačiau to padaryti nepavyko. Visos kalbos apie mano karjeros pabaigą tapo didele motyvacija. Dabar noriu visiems įrodyti, kad galiu ir esu stipresnis negu kada nors buvau“.

Sportininkas yra dėkingas savo treneriams Tadeušui Cholodinskiui ir Valentinui Golubovskiui, kineziterapeutams Laurynui Gumbiui, ir Dominykui Pusvaškiui bei masažuotojui Sauliui Satkevičiui, kurie visuomet tikėjo ir padėjo sunkiu reabilitacijos laikotarpiu.

„Visi šie žmonės padėjo man atsistoti ant kojų ir patikėti savimi, – teigė T.Pakutinskas. – Dabar jau sportuoju kaip arklys. Sportinė forma nuolat tik gerėja. Savo gerbėjų tikrai nenuvilsiu. Jie išvys gražią kovą. Apie varžovus aš nemėgstu daug kalbėti. Bet žinau, jog pasistengsiu kovoje padaryti viską – nenoriu po kovos sau priekaištauti, kad nepadariau vieno ar kito dalyko. Suprantu, kad noriu laimėti, bet žinau, kad mano varžovas taip pat sieks tik pergalės. Abu ruošiamės mūšiui, todėl prognozuoti rezultatą sunku“.

Daugiau informacijos ieškokite – čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...,labai GRAZIAI pasiSAKE nenuVERTINDAMAS VARZOVO...,

...,labai GRAZIAI pasiSAKE nenuVERTINDAMAS VARZOVO..., portretas
linkiu TIK nuGALETI... TASKAS
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių