Pereiti į pagrindinį turinį

Rado motyvų remti "Žalgirį"

2009-03-10 09:00

Kauno "Žalgirio" klubas vis dažniau sulaukia paramos. Komandą remia ir paprasti žmonės, ir verslininkai, anksčiau nerėmę krepšinio. Vakar Kaune "Žalgirio" reikalus vėl gvildeno iniciatyvinė verslininkų grupė.

Per "Žalgirio" paramos koncertą Kauno sporto halėje Ūkio banko investicinės grupės (ŪBIG) prezidentas Vladimiras Romanovas paskelbė, kad skiria "Žalgiriui" 100 tūkst. litų.

– Esate žinomas futbolo mecenatas. Kodėl nutarėte paremti krepšinį? – dienraštis pasiteiravo V.Romanovo.

– Užaugau su "Žalgiriu". Kad kur nuvažiuočiau, kai parodau žalią pasą, visi sako: "A, Sabonis." Man atrodo, kad mums visiems atėjo laikas grąžinti skolą "Žalgiriui".

Yra ir kita priežastis. Nenoriu žlugdyti Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidento Liutauro Varanavičiaus, LFF generalinio direktoriaus Juliaus Kvedaro šeimos ir nelegalioms lažyboms vadovaujančios brigados. Manau, kad tos lėšos krepšiniui duos daugiau naudos visuomenei, užuot futbole berniukų būtų naudojamos nelegalioms lažyboms.

– Ar 100 tūkst. litų bus vienkartinė jūsų parama, o galbūt žadate remti "Žalgirio" krepšininkus ir ateityje?

– Pagyvensim, pamatysim. Jeigu visi prisidės, aš būtinai remsiu ir ateityje. Palaikyti komandą – visų kauniečių pareiga. Juo labiau kad "Ūkio bankas" – vienintelis Kaune registruotas bankas. Kitaip negalėjome pasielgti. Galvoju, kad mano pavyzdys įkvėps kitus.

– Galbūt turite planų apskritai investuoti į krepšinį ir ateityje galbūt sujungti FBK "Kauną" su "Žalgiriu"?

– Gera mintis. Reikia pagalvoti. Tada bus ne futbolo ir beisbolo klubas "Kaunas", o futbolo ir krepšinio klubas FKK.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų