Štanga sprendė dviejų Gargždų klubų ginčą

Štanga sprendė dviejų Gargždų klubų ginčą

Gargžduose varžėsi „Samsono” ir „Viktorijos” sunkiosios atletikos klubų nariai, kurie jėgos (spaudimo gulint) varžybose siekė įrodyti savo persvarą.

Dvi dienas sportininkai rungtyniavo dėl „Samsono” ir VSĮ Sporto centro prizų. Tarp moterų pirmąją ir trečiąją vietas užėmė „Viktorijos” klubo sportininkės Dalia Lekniūnė ir Alina Gedvilaitė. Antroje vietoje buvo „Samsono” sportininkė Dovilė Blažiūnaitė.

Tarp senjorų stipresni pasirodė „Samsono” klubo sunkiaatlečiai Edvardas Šauklys ir Regimantas Vaitkus. E.Šauklys buvo pirmas, o R.Vaitkus – trečias. Antroje vietoje buvo „Viktorijos” klubo narys Petras Balsys.

Be to, sunkiaatlečiai varžėsi atskirose svorio kategorijose. Svorio iki 70 kg grupėje nugalėjo Aurimas Šimulis (iškėlė 95 kg štangą). Antras buvo Renatas Erminas, kuriam pakluso 90 kg štanga, trečias liko Ernestas Dužinas (82,5 kg).

Atkakli kova vyko svorio iki 80 kg grupėje. Evaldas Gužauskas iš „Viktorijos” iškėlė 122,5 kg štangą ir nugalėjo Aurimą Slauzgalvį iš „Samsono” klubo. Jam pakluso 2,5 kg lengvesnė štanga. Trečioje vietoje liko „Viktorijos” klubo sportininkas Martynas Kučinskas – 110 kg.

Svorio iki 90 kg grupėje pirmavo „Samsono” klubo sunkiaatlečiai Rimas Tuleikis ir Tomas Letukas. Abu iškėlė 145 kg štangą. Trečią vietą užėmė Martynas Gedvilas iš „Viktorijos” klubo - 135 kg.

Svorio iki 100 kg kategorijoje pirmavo Tomas Gudelis („Samsonas”) - 105 kg.

Svorio iki 110 kg grupėje nugalėjo „Samsono” stipruoliai. Evaldas Sluckas iškėlė 145 kg štangą, o Mantas Incas – 130 kg.

Graži ir atkakli kova vyko tarp „Samsono” klubo vyrų. Nugalėtojas Erikas Šauklys iškėlė 205 kg štangą, Alvydas Montvilas - 135 kg, o Nerijus Kasputis - 130 kg štangą.

Absoliučiu turnyro nugalėtoju tapo Erikas Šauklys. nugalėjo „Samsono” klubo sunkiaatlečių komanda. Ji surinko 246 taškus, „Viktorijos” sportininkai pelnė 187 taškus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių