Pereiti į pagrindinį turinį

Tiesia ranką "Žalgiriui"

2008-12-30 09:00
Tiesia ranką "Žalgiriui"
Tiesia ranką "Žalgiriui" / Evaldo Butkevičiaus nuotr. Lūkesčiai: gerų žinių apie paramą "Žalgiriui" laukia ir tūkstančiai krepšinio mėgėjų.

Kauno "Žalgiris" gali sulaukti investuotojo, tačiau kol kas padėtis nėra aiški – derybų procesas tebevyksta.

Taip teigė Ukrainoje dirbantis buvęs "Žalgirio" viceprezidentas Gediminas Navikauskas. Tačiau daugiau jis nekomentavo, teigdamas, kad nėra įgaliotas tai daryti.

Jau pasirodė pranešimų, kad žinoma Ukrainoje verslo grupė "Privat Group", susijusi su "PrivatBank", yra pasirengusi investuoti į "Žalgirį". Kitas artimas "Žalgiriui" ir gerai informuotas asmuo tvirtino, kad derybų baigtis su žinomu Ukrainos verslininku Igoriu Kolomoiskiu, valdančiu minėtą banką, priklauso nuo lietuvių, nes jis pageidautų valdyti "Žalgirį" su partneriu Lietuvoje. Būtent su pastaruoju derybos dar nebaigtos, nors šis žinomas verslo pasaulyje žmogus taip pat linkęs padėti Kauno klubui.

"PrivatBank" yra pagrindinis Ukrainos krepšinio lygos (UBL) steigimo iniciatorius ir rėmėjas. Su šiuo banku susijos verslo grupės remia ne tik keletą krepšinio komandų, vyrų ir moterų lygas, bet ir Kijevo "Dinamo" futbolo klubą.

Motyvai, dėl kurio ukrainiečiai sutiktų investuoti į "Žalgirį", yra keli. Vienas jų – garsus "Žalgirio" vardas ir Eurolygos A licencija, kuri krepšinio pasaulyje jau vadinama didele vertybe. Būtent tokia licencija yra pažadėta ir Kauno klubui. Be to, "Žalgirio" vardas, vertinamas Eurolygoje, galbūt padėtų greičiau atidaryti duris į ULEB Ukrainos krepšinio lygai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų