Vyrams prireikė papildomos dvikovos

  • Teksto dydis:

Septintą kartą surengto Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentės Dainos Gudzinevičiūtės golfo turnyro dalyviai kovojo ne vien dėl prizų, bet ir reitingo taškų.

Europos centro golfo klubo aikštyne jėgas išmėgino 85 žaidėjai – 15 moterų ir 70 vyrų.

Tarp moterų triumfavo Audronė Butkevičienė, kuriai 18 duobučių lauke prireikė 92 smūgių. Antrą vietą užėmė Augustė Skolskytė (95), trečią – Laura Mitkuvienė (101).

"Esu labai patenkinta savo žaidimu, – po pergalės šypsojosi A.Butkevičienė. – Prieš turnyrą nemaniau, kad laimėsiu, bet man visada svarbu gerai sužaisti prie pirmos duobutės. Šiandien tai pavyko ir iškart pajutau, kad viskas turėtų susiklostyti gerai."

Vyrų varžybų nugalėtojas paaiškėjo tik po papildomos dvikovos.

Paulius Baltramonaitis ir 2019 m. šio turnyro laimėtojas Gediminas Markevičius atliko po 72 smūgius. Trečias buvo Gediminas Mackelis (74). Papildomą mačą prie pirmos duobutės laimėjo P.Baltramonaitis, atlikęs 3 smūgius, o G.Markevičiui prireikė keturių.

"Pirma turnyro dalis man buvo itin sėkminga, antroji – šiek tiek sunkesnė, tačiau bendru rezultatu esu labai patenkintas", – teigė P.Baltramonaitis.

Iki 12.0 HCP (handikapo) grupėje ("Stableford" formatas) P.Baltramonaitis surinko 41 tašką, G.Mackelis – 37, Andrius Valiauga – 36.

12.1–24 HCP grupėje triumfavo A.Butkevičienė – 39 taškai, antras buvo Vytautas Stukas (38), trečias – Andžejus Vysockis (37), o 24.1-36.0 HCP grupėje prizines vietas užėmė Arvydas Bubulis (41), Irmantas Jokšas (40) ir Dormantas Zajančauskas (40).

Prizininkus apdovanojo LTOK prezidentė olimpinė čempionė D.Gudzinevičiūtė ir Lietuvos golfo federacijos (LGF) prezidentas Česlavas Okinčicas.


Šiame straipsnyje: golfasLTOKgolfo turnyras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių