Ambicingas „Olympiakos“ pareiškimas: „Žalgiris“ mums nėra neįveikiamas

„Žalgiris“ stipri komanda, bet nėra neįveikiama. Jei žaisime gerai, turėsime puikius šansus laimėti Kaune“, - prieš Eurolygos dvikovą su Kauno „Žalgiriu“ buvo įsitikinęs Georgios Bartzokas. Pirėjo „Olympiakos“ komandos treneris pripažino, jog graikai jaus vieno lyderių Georgios Printezio netektį.

„Turime atkreipti dėmesį į netgi smulkiausias detales, nes jos dažnai lemia galutinį rezultatą“, -antradienio mačo išvakarėse sakė G.Bartzokas.

Pasak graiko, žalgiriečių stiprybės namuose – triukšmingi sirgaliai ir keletą metų iš eilės nesikeičiantis treneris.

„Jie mėgsta atletišką žaidimą. Todėl turime nepasiduoti, išlikti tvirti psichologiškai, susitelkti į žaidimą“, - aiškino jis.

G.Barztzokas pabrėžė, jog jo ekipai itin trūks veterano G.Printezio, per Eurolygos mačą vidutiniškai renkančio beveik po 15 naudingumo balų.

 „Jo nebuvimas atsiliepia mūsų žaidimui. Galite tai matyti vos pažvelgę į jo pelnomų taškų, atkovotų kamuolių statistiką ir kūrybingumą. Turėsime tai kompensuoti iš vidinių rezervų, kas mums pavyko mače su „Baskonia“, - dėstė jis.

 Tik prieš kelias savaites prie Pirėjo komandos vairo stojusiam Georgios Bartzokui kalnų nuversti kol kas nepavyko. Patyrusio graiko vedamas „Olympiakos“ į Kauną pirmadienį atskrido kiek pataisęs nuotaiką, nes praėjusią savaitę 80:70 laimėjo itin svarbų turnyrine prasme mūšį su Vitorijos „Baskonia“. Šiame mače labiausiai pasižymėjo ne tradiciniai Pirėjo ekipos lyderiai Nikola Milutinovas (vid. po 19,1 naudingumo balo) ir traumą besigydantis Georgios Printezis (14,9 balo), o amerikiečiai Augustine’as Rubitas (23 balai) ir naujokas Octavius Ellis (20 balų). Pastarasis į Pirėjų iš Patro „Promitheas“ klubo persikėlė vos prieš keletą dienų. 208 cm ūgio vidurio puolėjas pataikė visus 4 dvitaškius ir atkovojo 7 kamuolius. 

Pirmajame rate tuomet dar Kęstučio Kemzūros vadovaujamas „Olympiakos“ namuose žalgiriečius įveikė 83:74.


Šiame straipsnyje: OlympiakosŽalgirisEurolyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių