Pereiti į pagrindinį turinį

„Avtodor“ savininkas: į Saratovą sugrįžta G. Einikis

2015-05-11 10:53
Gintaras Einikis
Gintaras Einikis / A.Ufarto/BFL nuotr.

Prieštaringai vertinamas Saratovo „Avtodor“ savininkas Vladimiras Rodionovas pareiškė, kad nuo ateinančio sezono jo klubo trenerių štabe dirbs buvęs šios Rusijos komandos žaidėjas Gintaras Einikis. Anot jo, 45-erių lietuvis davė žodinį sutikimą dirbti Saratove ir į Rusiją atvyks jau birželio mėnesį.

„Norėčiau pradžiuginti „Avtodor“ gerbėjus – neseniai susisiekiau su mūsų komandos legenda, geriausiu kada nors čia žaidusiu krepšininku G. Einikiu. Sudarėme išankstinį susitarimą dėl bendradarbiavimo. Greičiausiai jau birželį jis atvyks į Saratovą ir pradės dirbti trenerių štabe. Juk Saratovas – jo antri namai“, – klubo interneto svetainei sakė V. Rodionovas.

G. Einikis „Avtodor“ ekipoje praleido vienus geriausių savo karjeros metų. Saratove aukštaūgis žaidė 1995-1999 m. ir buvo šios komandos lyderis, su „Avtodor“ jam teko rungtyniauti ir Eurolygos turnyre.

Karjerą baigusiam lietuviui ilgą laiką nepavykdavo išbristi iš skandalų liūno – dėl problemų su alkoholiu ir nuolatinių konfliktų su žmona jis buvo dažnas Klaipėdos policijos „klientas“.

Pastaruoju metu naujienų apie G. Einikio prasižengimus nebesigirdi.

„Avrodor“ šį sezoną debiutavo VTB Vieningoje lygoje ir nužygiavo iki turnyro ketvirtfinalio, kuriame 0-3 pralaimėjo Rimo Kurtinaičio treniruojamai Maskvos srities „Chimki“ ekipai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų