Be šešių krepšininkų Eurolygoje patriukšmavęs A. Trinchieri: nesijaučiame nugalėti

  • Teksto dydis:

Eurolygos sezoną Miuncheno „Bayern“ ekipa pradėjo toli gražu ne pačiomis geriausiomis sąlygomis. Andrea Trinchieri auklėtiniai Senojo žemyno pirmenybių starte neturėjo net 6 žaidėjų, tačiau sugebėjo įvaryti nemenkos baimės šeimininkui Tel Avivo „Maccabi“ klubui bei kovojo iki paskutinės sekundės (68:69).

Miuncheno klubui šiose rungtynėse negalėjo padėti Vladimiras Lučičius, Leonas Radoševičius, Paulis Zipseris, Nihadas Djedovičius, Andreasas Obstas ir Gavinas Schillingas.

Ketvirtajame kėlinyje Miuncheno ekipa turėjo 9 taškų pranašumą (63:54), tačiau fantastišką pasirodymą ketvirtajame kėlinyje surengęs Scottie Wilbekinas atvedė „Maccabi“ į pergalę.

Tiesa, „Bayern“ lemiamos atakos metu galėjo pavogti rungtynes, tačiau Deshauno Thomaso ir Darruno Hilliardo tritaškiai nebuvo tikslūs.

Po mačo vokiečių treneris A. Trinchieri kalbėjo, jog mėgavosi žaidimu sausakimšoje „Menora Mivtachim“ arenoje.

„Galiu pasakyti, jog tai buvo nuostabios rungtynės. Po dvejų sunkių metų jausti tokią minią žiūrovų yra didelis dalykas. Man ėjo šiurpas“, – kalbėjo strategas.

Treneris taip pat pridėjo, kad jo komanda nusipelnė laimėti.

Mes pasistengsime padaryti geriau. Namo važiuoju su pilnu krepšiu pasitikėjimo savo žaidėjais. Mes žaidėme vyrų žaidimą.

„Maccabi“ puikiai sužaidė pirmąją rungtynių pusę. Grįžtame namo be pergalės. Mes atakavome krepšį geriau, sugriebėme daugiau atšokusių kamuolių, išdalinome daugiau rezultatyvių perdavimų, mūsų naudingumas buvo didesnis 18 balų, tačiau viską sujaukė S. Wilbekino pasirodymas.

Yra daug dalykų, kuriuos galime daryti geriau, mes mokomės žaisti šiose rungtynėse, nes pasiruošimas buvo labai sunkus. Mums trūksta 6-7 žaidėjų, bet mes pademonstravome puikų charakterį. Tai yra vienintelis būdas, kaip tu gali žaisti šioje arenoje prieš „Maccabi“, prieš jų fanus. Aš tikiu, kad mes laimėjome, bet laimėjo „Maccabi“, – su kartėliu pasakojo specialistas.

Italų treneris teigė, jog nepaisant pralaimėjimo, iš Tel Avivo išvyksta pakelta galva.

„Nei aš, nei mano žaidėjai nesijaučia nugalėti. Sveikinimai „Maccabi“, sveikinimai Ioanniui (Sfairopoulos), taip pat sveikinu sirgalius, nes jie buvo faktorius ir, žinoma, Scottie. Mes pasistengsime padaryti geriau. Namo važiuoju su pilnu krepšiu pasitikėjimo savo žaidėjais. Mes žaidėme vyrų žaidimą. Rungtynių eigoje prisitaikėme prie plano, nes kažkas neveikė. Žaidėme dėl pergalės. Kai atvyksti žaisti prieš 12 tūkst. fanų, neturi daug svarbių žaidėjų ir kovoji iki paskutinių sekundžių, šis pralaimėjimas turi kitą skonį“, – užbaigė treneris.

O „Maccabi“ strategas Ioannis Sfairopoulos džiaugėsi pergale.

„Noriu pasveikinti savo žaidėjus. Ne visuomet yra lengva laimėti atidarymo rungtynes, nes namų komanda visuomet jaučia spaudimą gerai pradėti sezoną. Kaip matėte, rungtynių metu turėjome daug pakilimų ir nuosmukių. Mes pradėjome mačą su daug entuziazmo. Visgi „Bayern“ demonstravo kokybę, nepaisant to, jog neturėjo daug žaidėjų ir tai jie parodė per paskutines 5 antrojo kėlinio minutes bei trečiajame ketvirtyje, kuomet mūsų puolimas buvo labai prastas. Turėjome momentų, kur kartu nežaidėme gerai, atidavėme laisvų taškų greitose atakose. Todėl „Bayern“ trečiajame kėlinyje pelnė 26 taškus“, – kalbėjo treneris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių