Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno derbyje nugalėjo LKKA

2008-10-28 14:07
Kauno derbyje nugalėjo LKKA
Kauno derbyje nugalėjo LKKA

Kaune Lietuvos kūno kultūros akademija (LKKA) lengvai rezultatu 103:77 (27:21, 26:19, 22:16, 28:21) sutriuškino Kauno technologijos universitetą (KTU).

Nuo pat pirmųjų dvikovos minučių priekyje buvo LKKA krepšininkai. Nors abi ekipos aikštelėje išbandė daugiau nei po dešimt krepšininkų, geriau sekėsi šeimininkams, kurie nuolat didino persvarą. Itin tiksliai žaidę LKKA krepšininkai pirmąjį ketvirtį laimėjo šešiais taškais, antrąjį - septyniais. Tokią pat procedūrą aikštelės šeimininkai pakartojo ir per likusius du kėlinius. KTU ekipa nesugebėjo sulaikyti varžovų artilerijos. LKKA snaiperiai pataikė dvylika tolimų metimų iš dvidešimt aštuonių, o vien D.Gvezdauskas ir G.Kurtinaitis kartu pataikė devynis tritaškius. Varžovai atsakė vos keturiais tritaškiais iš devyniolikos ir pasiekė vos dvidešimt vieno procento taiklumą.

„Nežinau, kas čia kaltas, kad taip lengvai laimėjome. Manau, tiesiog varžovai šiandien buvo silpnesni, tad mes laimėjome pakankamai lengvai. Daug ką pasako ir tas faktas, jog rungtyniavo visi dvylika mūsų krepšininkų" - po rungtynių kalbėjo LKKA vyriausiasis treneris E.Nickus.

„Komandų meistriškumo skirtumas akivaizdus. Kaip sakoma, aukščiau bambos neiššoksi. Be to, nors ekipoje ir yra aukštaūgiai, juos aš vis dar vadinu „molio motiejais" - žodžių į vatą nevyniojo KTU vyriausias trenerio asistentas H.Giedraitis.

LKKA: D.Gvezdauskas 23 (5/10 3 tšk.), G.Kurtinaitis 19 (4/7 3 tšk.), R.Danys 17 8/10 2 tšk.).

KTU: D.Baziukas 16 (7/8 2 tšk., 4 per. kam.), E.Stanionis 15, M.Šumskis 13.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų