Krepšinio pasaulis sukrėstas dėl K. Bryanto žūties: atsisveikinimai veria širdį

  • Teksto dydis:

Po paaiškėjusios tragiškos žinios apie legendinio Los Andželo „Lakers“ krepšininko Kobe Bryanto netektį socialiniai tinklai mirga nuo įvairių žinomų žmonių reakcijų.

Primename, kad informaciją apie sraigtasparnio avariją ir žuvusiuosius patvirtino NBC televizija.

„TMZ Sports“ skelbia, jog K. Bryantas savo privačiu sraigtasparniu skrido su dar trimis žmonėmis, kuomet įsiliepsnojo ugnis. Greitoji pagalba prisistatė į įvykio vietą, tačiau padėti niekuo negalėjo. Patvirtinta apie penkių asmenų žūtį. K. Bryanto žmona Vanessa tarp žuvusiųjų nėra minima. Katastrofos aplinkybės vis dar tiriamos.

K. Bryantui keliavimas sraigtasparniu buvo įprastas – siekdamas sutaupyti laiko, jis skrisdavo net į rungtynes ar treniruotes.

Po šios šokiruojančios žinios Dwayne‘as Wade‘as tviteryje rašė: „Ne, Dieve, ne“.

Apie šią krepšinio pasaulio netektį pasisakė slovėnų vunderkindas Luka Dončičius, tviterio paskyroje paskelbęs žinutę: „Tai negali būti tiesa“.

Tuo metu dabar „Žalgiryje“ rungtyniaujantis Martinas Gebenas pergalingų rungtynių prieš Vilniaus „Rytą“ emocijomis taip negalėjo ilgai gyventi.

„Jei atvirai, negaliu tuo patikėti... Tavo vaikystės žvaigždė visada atrodo nemirtingas“, – tviteryje rašė Gebenas, dar pridėjęs grotažymes #24 ir #8, reiškiančias numerius marškinėlių, kuriuos Bryantas vilkėjo atstovaudamas „Lakers“ ekipai.

Jei atvirai, negaliu tuo patikėti... Tavo vaikystės žvaigždė visada atrodo nemirtingas.

„The Athletic“ apžvalgininkas Samas Vecenie tviteryje pasiūlė galimybę NBA atšaukti visas dienos rungtynes.

„NBA šiandien turėtų atšaukti visas rungtynes. Nepamenu labiau sukrečiančiu naujienų nei ši ir neįsivaizduoju, kaip tie vyrukai, turėję patirties su Kobe, norėtų dabar žaisti“, – skelbė Vecenie.

„Mano širdis plyšo sulyg šia žinia. Tu buvai tikra legenda ir draugas. Ilsėkis ramybėje, Kobe! Mano mintys ir užuojauta skiriama jo žmonai ir vaikams“, – tviteryje skelbė Tony Parkeris.

Po tokios žinios savo tviterio paskyroje liūdną žinutę paskelbė buvęs Kauno „Žalgirio“ žaidėjas Brandonas Daviesas. „Žmogau... Nepažinojau Kobe Bryanto asmeniškai, bet atrodo taip, lyg būčiau praradęs šeimos narį! Man negera“, – skelbė Daviesas.

K. Bryantas kartu su savo žmona buvo susilaukęs keturių dukterų – Gianna, Natalia, Bianca ir naujagimės Capri.

K. Bryantas NBA lygoje žaidė lygiai 20 metų – nuo 1996-ųjų iki 2016-ųjų ir visus juos – Los Andželo „Lakers“ klube. „Staples Center“ arenoje į palubes yra iškelti abu jo marškinėliai pažymėti 8 ir 24 numeriais.

Per šį laikotarpį Kobe iškovojo 5 NBA titulus, du kartus tapo finalo serijos MVP ir kartą – reguliariojo sezono MVP. Su JAV nacionaline rinktine gynėjas du olimpinius aukso medalius.

Jis taip pat 18 kartų buvo išrinktas į NBA „Visų žvaigdžių“ rungtynes, o tarp visų laikų rezultatyviausių krepšininkų ilgą laiką buvo trečioje pozicijoje. Šiąnakt jį iš šios vietos išstūmė LeBronas Jamesas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Kalbos nieko nepadės, vadinasi taip turejo būti, toks likimas.Visų gaila ,kaip žūsta ,miršta.

Stdhr

Stdhr portretas
Tegul jis būna super ,ar nesuper,lietuviams vistiek.Miškite i kelnes dabar, kad žuvo juodčkis,nes niekam nesvarbu.Jų problemos.Kaip kad nesvarbu niekam, kad vyksta genocidas Lietuvoje.

Savas

Savas portretas
Tie, kurie nesidomi krepšiniu, turėtų susilaikyti nuo žeminančių komentarų. Tai buvo super žaidėjas.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių