Pereiti į pagrindinį turinį

LCC pratęsė pergalingą žygį

2008-10-21 11:52
LCC pratęsė pergalingą žygį
LCC pratęsė pergalingą žygį / LSKL nuotr.

Klaipėdos LCC tarptautinis universitetas ir toliau drebina LSKL-ą, iškovojęs jau ketvirtąją pergalę iš eilės. Šįsyk uostamiesčio tarptautinis universitetas 63:68 (15:15, 15:27, 17:18, 16:8) išvykoje nugalėjo LŽŪU.

Startiniame LCC penkete vietoj tradicinio juodaodžių ketvertuko išsirikiavo tik trys studentai iš užsienio. Rungtynes geriau pradėjo LŽŪU, kuris išsiveržė į priekį 7:3. Po M.Secko dėjimo, LCC laimėjo atkarpą 6:0 ir prisivijo varžovus. Po pirmojo kėlinio lygu 15:15.

Antrąjį kėlinuką LCC pradėjo spurtu 8:0 ir perėmė iniciatyvą į savo rankas. Po J.Mulambos dėjimo, LCC įgijo devynių taškų persvarą, o kėlinio pabaigoje ją padidino iki 12-os taškų.

Trečiojo ketvirčio pradžioje svečiai dar padidino skirtumą. Po P.Žurnos tritaškio ir M.Secko dėjimo, rezultatas - 30:47. LŽŪU nepalūžo ir atsakė šešiais taškais iš eilės.
Ketvirtojo ketvirčio viduryje ekipas skyrė trylika taškų, tačiau tuomet šeimininkai pakilo į lemiamą šturmą ir trūktelėjo į priekį 10:0 - 59:64. Po ilgokos pertraukos, taškus LCC ekipai pelnė M.Seckas, tačiau į tai LŽŪU atsakė tritaškiu ir vienu pataikytu baudos metimu iš dviejų - 63:66, likus 30 sekundžių iki rungtynių pabaigos. Tašką rungtynėse padėjo M.Seckas, kuris pelnė labai svarbų dvitaškį ir LCC šventė jau ketvirtąją pergalę iš eilės, šįsyk rezultatu 63:68.

„Kaip bebūtų keista, mes gerai gynėmės, tačiau prastai pataikė komandos lyderiai. Nors sužaidėme, ko gero, pačias geriausias sezono rungtynes, kamuolys į krepšį nenorėjo kristi. Varžovai tikrai stiprūs, linkiu jiems tapti čempionais" - galvą prieš LCC lenkė LŽŪU vyriausiasis treneris R.Ragauskas.

LŽŪU: P.Stasiulionis 22 (16 atk. kam.), A.Lubys 15, M.Šidlauskas 10.

LCC: O.Seckas 17 (8 atk. kam., 4 blk.), M.Seckas 16, J.Mulamba 12.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų