Pereiti į pagrindinį turinį

"Lietkabelio“ puolimo mašina pervažiavo „LSU-Atletą“

2014-04-01 19:02
DMN inf.
kklietkabelis.lt nuotr.

Trečiąją pergalę iš eilės Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate iškovojo Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkai rungtynėse namuose  86:61 (25:22, 27:9, 19:11, 15:19) sutriuškinę svečius iš Kauno rajono - „LSU-Atleto“ klubą.

Rungtynėse intriga buvo juntama tik pirmajame rungtynių ketvirtyje, kuriame Edo Nickaus treniruojami kauniečiai sugebėjo susikrauti šešių taškų pranašumą - 14:20. Neilgai trukus, iniciatyvą perėmę šeimininkai ne tik išlygino rezultatą, bet ir užbaigė kėlinį perlauždami rungtynių eigą - 25:22.

Antrajame ketvirtyje po Manto Virbalo, Dariaus Griškėno ir Ryano Olanderio inicijuoto spurto „Lietkabelis“ greitai susikrovė dviženklę persvarą - 34:22. Svečių popieriai ir toliau prastėjo, o pirmąją mačo dalį Algirdo Brazio auklėtiniai užbaigė pasiųsdami varžovus į gilią duobę - 52:31.

„LSU-Atleto“ komandos situacija trečiajame kėlinyje stabilizavosi tik laikinai. Sužaidus beveik penkias minutes, Pauliaus Malašausko baudų metimai sušvelnino kauniečių deficitą - 56:37, tačiau panevėžiečiai greitai susigrąžino pranašumą ir prieš lemiamo ketvirčio pradžią padidino savo persvarą iki 29 taškų.

Ketvirtajame kėlinyje A.Brazys aikštelėje daugiau laiko leido pasireikšti jauniesiems Žygimantui Šimoniui ir Gediminui Žalaliui. Pastarasis per ketvirtį surinko septynis taškus ir padėjo savo komandai iškovoti užtikrintą pergalę - 86:61.

Rezultatyviausiai „Lietkabelio“ ekipoje rungtyniavęs Gediminas Žalalis surinko 17 taškų (8 atk. kam.), 16 - pridėjo Ivanas Neliubovas, 13 - įmėtė Goranas Vrbancas, 10 - Ryanas Olanderis.

Kauno komandoje išsiskyrė Paulius Petrilevičius, pelnęs 19 taškų, 10 - Žygimanto Skučo sąskaitoje.

Kitas rungtynes Panevėžio klubas žais balandžio 6-ąją dieną nuo 15 val. Alytuje su vietos „Dzūkijos“ krepšininkais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų