Lietuvos rinktinė Europos policijos krepšinio čempionate sutriuškino Liuksemburgą

  • Teksto dydis:

Limože vykstančiame Europos policijos krepšinio čempionate antrąją pergalę iš eilės iškovojo Lietuvos rinktinė. Lietuviai 119:40 (25:7; 30:17; 27:4; 37:12) sutriuškino Liuksemburgo rinktinę ir užsitikrino kelialapį į pusfinalį.

Rinktinės treneris Mindaugas Kriščiokaitis teigė, kad po kelionės gerai pailsėjusi komanda šiandien rimtai kibo į darbą po rungtynių ir nors Liuksemburgas buvo paruošęs kelias taktines staigmenas, mūsų žaidėjai jas greitai perkando ir nesunkiai įveikė varžovus.

Antrąją pergalę mūsų grupėje taip pat iškovojo Islandija, kuri 81:66 įveikė prancūzus. Todėl rytoj laukia atkakli kova dėl pirmos vietos grupėje.

Pasak rinktinės trenerio M. Krikščiokaičio, šiandien daug dėmesio komanda skyrė pasirengimui rytojaus rungtynėms. Islandijos rinktinė labai greita, puikiai meta tolimus metimus, tad ruošiame planą, kaip stabdyti jų puolimą. Svarbiausia, kad visi mūsų rinktinės žaidėjai sveiki ir nusiteikę kovoti dėl pirmos vietos grupėje.

Kitoje grupėje varžosi Graikijos, Belgijos, Vokietijos ir Italijos rinktinės. Į kitą etapą pateks po dvi geriausias kiekvienos grupės komandas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių