M. Starkui padarė įspūdį plakatas su Š. Jasikevičiumi

  • Teksto dydis:

Keliautojas ir laidų vedėjas Martynas Starkus, važiuodamas iš Vilniaus į Kauną, atkreipė dėmesį į plakatą, kuriame puikuojasi Kauno "Žalgirio" vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.

Martynui jis padarė gerą įspūdį.

"Gali būti, kad retokai į Kauną važinėju, gal svajoju per daug, arba stiklas prastai nuvalytas. Neatmesčiau ir kad tiesiog pramiegu, būna ir taip. Bet būtent šiandien pirmą kartą pamačiau šį paveikslą. Realiai man, kaip ne specialistui, grynai – vartotojui, tai yra vienas geresnių išorės reklamos pavyzdžių", - savo feisbuko paskyroje rašo M.Starkus. 

"Puikus humoro jausmas, subtili saviironija ir miesto talentas išnaudoti tai, ką turi geriausio. Kažkaip ten Kaune jiems tokie dalykai gerai gaunasi. Aišku, būtų visai geras bajeris pirmą kartą šį tapetą pakabinti, pavyzdžiui, "Žalgirio" komandai grįžtant iš Vilniaus, po rungtynių, treneriui nieko apie tai nežinant, neva “pala, chebra, žė, kas čia dešinėje, pastabdom busą, vairuotojau, lėčiau.... va... Cha! Geras!.... “, - pastebėjimais dalijasi M.Starkus. 

"Bet kažkodėl įtariu, kad niekas taip stipriai nerizikavo. Suprantama. Well done! Sėkmės šį vakarą Milane, vaikinai", - įrašą baigia žinomas laidų vedėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
To starkaus nuomone nedomina...

senjoras

senjoras portretas
tuoj galėsit kabint plakatą, kaip Šaras piz...iš Kauno ...

TY

TY portretas
Reikia nukabinti tuos plakatus, su tokiu zaidimu, palaukti geresniu dienu....Gerai butu, kad ir treneris izgirstu ka tai tokio is kitu
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių