Neįtikėtina: Z. Williamsonas per savaitę priaugo beveik keturis kilogramus raumenų

  • Teksto dydis:

Naujojo Orleano „Pelicans“ klubui besirengiant Ziono Williamsono debiutui Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA), komandai sėkmingai pavyko suvaldyti 19-mečio supertalento fizinius pokyčius.

Ekipos generalinis direktorius Davidas Griffinas atskleidė stulbinantį faktą, kaip išskirtinės fiziologijos atletas įnešė staigų pokytį vos per vieną savaitę.

Plušant treniruoklių salėje „Pelicans“ ikisezoninių treniruočių sesijose 2019 metų pirmasis NBA šaukimas per minėtą laikotarpį priaugo net 3,6 kilogramo raumenų.

„Zionas nėra normalus, – apie 129 kg sveriantį jaunąjį krepšininką kalbėjo D. Griffinas. – Mums yra iššūkis rasti sąstovį, kadangi jam tėra tik 19 metų. Jis vis dar auga. Mes neapsiribojame vien tik skaičiais, mes kreipiame dėmesį į lankstumo, jėgos, balanso ir kitus panašius rodiklius, kuriuos galime išmatuoti išoriškai.“

Z. Williamsonui pasirodžius NBA Vasaros lygoje, apžvalgininkai kritikavo žaidėjo sportinę formą, pabrėždami, jog jis turi problemų su kondicija. Taip pat buvo teigiama, kad Z. Williamsonas turi akivaizdų antsvorį.

Jam spalį gulus ant operacinės stalo dėl plyšusio menisko, D. Griffinas kategoriškai atmetė versiją, jog tokią jaunuolio traumą lėmė prasta fizinė būklė.

Z. Williamsonas jau prieš kurį laiką pradėjo treniruotis su „Pelicans“, o jo debiutas NBA yra numatomas trečiadienio susitikime su San Antonijaus „Spurs“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

........

........ portretas
stai ka daro siuolaikinis DOPINGAS . tik ne raumenu ,o ant by,,,,,io tauku

KLP

KLP portretas
tai NBA kas nezinojo per 50 metu uz dopinga yra nubausti tik 5 zaidejai ir tik todel, kad jie arba patys pasisake arba kai vartojo narkotines medziagas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių