Pereiti į pagrindinį turinį

„Neptūnas“ siekia išsiskirti su A. Butkevičiumi

Blauzdos traumą patyręs Klaipėdos „Neptūno“ puolėjas Arnas Butkevičius greitu metu gali išsiskirti su uostamiesčio ekipa. „Basketnews.lt“ žiniomis, „Neptūnas“ norėtų nutraukti sutartį su 23 metų 197 cm ūgio puolėju.

Arnas Butkevičius (su kamuoliu).
Arnas Butkevičius (su kamuoliu). / Vytauto Petriko nuotr.

Krepšininkas kojos traumą patyrė dar pavasarį, pirmosiose LKL finalo serijos rungtynėse. Puolėjui buvo atlikta operacija, o sėkmingai po jos sveikstant, rugpjūčio 1-ąją buvo paskelbta apie pasirašytą naują dvejų metų kontraktą.

Visgi pastaruoju metu krepšininko kojos būklė pablogėjo. Anot trenerio Dainiaus Adomaičio, A. Butkevičiui gydytojai rekomendavo nežaisti bent 2 mėnesius, tačiau prasitarė, kad gydymosi periodas gali užtrukti net iki 5 mėnesių.

Pasitvirtinus blogiausiam scenarijui, 23 metų krepšininkas be krepšinio būtų praleidęs 9-10 mėnesių.

„BasketNews.lt“ žiniomis, Klaipėdos klubas ieško būdų sutartį nutraukti, tačiau ji yra garantuota ir dėl to derybos stringa.

Trečiadienį per pirmąsias LKL rungtynes A. Butkevičius su komanda net nesėdėjo ant suolelio ir rungtynes stebėjo iš tribūnos.

Po dvikovos, kurią „Neptūnas“ 76:79 pralaimėjo Prienų-Birštono „Vytautui“, treneris D. Adomaitis nekomentavo kalbų apie galimą sutarties nutraukimą.

„Žinau, kad jis dabar traumuotas ir jam po dviejų mėnesių bus atliktas pakartotinis magnetinio rezonanso tyrimas“, – nedaugžodžiavo D. Adomaitis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų