Dėl nesėkmės atsakomybę prisiėmęs Š. Jasikevičius: nežaidėme komandiškai

  • Teksto dydis:

Šarūnas Jasikevičius su „Barcelona“ nepateko į Eurolygos finalą. Jo treniruojama komanda pusfinalyje 66:78 pralaimėjo Madrido „Real“ krepšininkams ir sekmadienį su „Monaco“ kovos tik dėl trečiosios vietos. Po šios nesėkmės Š. Jasikevičius prisiėmė atsakomybę.

„Sveikinimai Madridui ir jų  treneriui. „Real“ šį kartą buvo geresnis. Varžovai žaidė labiau kaip komanda,  kantriau. Tokiose situacijose sakome, kad atsakomybė krenta treneriui. Turbūt neradau būdo žaisti geresnį komandinį krepšinį. Neradau būdo, kaip galėtume labiau dalintis kamuoliu“, – spaudos konferencijoje sakė Šaras.

Pasak jo, „Barcelona“ atrodė kaip komanda, kurioje labiau visus dalykus visi nori daryti vieni patys.

„Atvykome čia žaisdami labai gerai, demonstravome komandinį krepšinį. Tačiau tokia yra finalo ketverto specifika. Vienos blogos rungtynės ir prarandi teisę kautis dėl titulo. Deja, mums viskas baigta“, – apgailestavo Š. Jasikevičius.

Šaras teigė, kad problema buvo, jog nerado būdų žaidėjų priversti sužaisti kaip komandai. „Man nepatinka, kad apleidome savo komandiškumo idėją ir pradėjome bandyti viską išspręsti žaisdami po vieną. Už tai sumokėjome“, – tvirtino Š. Jasikevičius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mirotičius

Mirotičius portretas
Tyli kiaulė, gilią šaknį knisa.

to kaunieciui

to kaunieciui portretas
nereikalingi isdavikai Kaunui

OLOFAS

OLOFAS portretas
sarik sarik,suns sirdie ir tiek
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių