Šiauliečių nepasigailėję V. Šeškaus auklėtiniai – Citadele KMT ketvirtfinalyje

  • Teksto dydis:

Citadele Karaliaus Mindaugo taurėje (Citadele KMT) baigėsi grupių etapas.

Užtikrintą pergalę namuose pasiekė Jonavos „CBet“ (4-2), kuri 82:65 (27:16, 26:16, 21:17, 8:16) susitvarkė su „Šiauliais“ (3-3) ir taip užsitikrino vietą ketvirtfinalyje.

Tuo tarpu Antano Sireikos auklėtiniai dar turi šansą žengti tolyn – jų lauks akistata su Utenos „Uniclub Casino – Juventus“, kuri liko trečia A grupėje. Šiauliečiai yra treti B grupėje.

Citadele KMT ketvirtfinalio burtai bus traukiami jau penktadienį, 11 val., o juos transliuos „Betsafe-LKL“ kanalas „Youtube“ platformoje.

Aikštės šeimininkai ėmė kontroliuoti rungtynes nuo pradžios (18:6), o šiauliečių puolimą po pertraukos gaivino Arminas Urbutis. Nepaisant to, skirtumas liko solidus (25:12) ir po pertraukos tik augo – 33:16.

„CBet“ pataikė tritaškius, provokavo pražangą, metant iš toli, tad tai leido laikytis priekyje (43:23) ir pradėti triuškinti varžovus.

Po pertraukos situacija nekito, šeimininkai naudojo tą patį ginklą, tuo tarpu Donato Sabeckio pastangų „Šiauliams“ buvo maža – 42:64. Likus pusei ketvirčio Šiaulių ekipos atsilikimas buvo didžiulis (54:80), šansų pakovoti dėl pergalės nebeliko. Šiauliečiai pašvelnino rezultatą, o Virginijus Šeškus turėjo progą ant parketo išleisti Robertą Syčių ir Nedą Rauluševičių.

Jonavos klube rezultatyviausiai žaidė 17 taškų pelnęs Martinas Laksa (4/8 trit.), 14 pridėjo Dovis Bičkauskis (4/5 trit.), taip pat atlikęs 5 perdavimus.

Šiauliečiams dviženklį taškų skaičių rinko tik Eimantas Stankevičius (3/7 trit., 17 tšk.) ir Jonas Zohore (13 tšk.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių