„Skycop“ dėl traumų prarado du žaidėjus

  • Teksto dydis:

Banguojantis Prienų „Skycop“ klubas neišbrenda iš nesėkmių ruožo - antradienį per atsakomąsias „Kidy Tour“ Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyro rungtynes Klaipėdoje turės verstis be dviejų svarbių puolėjų.


Dėl traumų rungtynes su „Neptūnu“ praleisti turėtų Mindaugas Lukauskis ir Anthony Lee.

„Skycop“ ir „Neptūnas“ kovos dėl vietos KMT finalo ketverte, kuris savaitgalį bus rengiamas Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Pirma komandų ketvirtfinalio akistata Prienuose baigėsi lygiosiomis 85:85, tad antradienį nei viena komanda neturės pranašumo.

M. Lukauskis šeštadienį per rungtynes Panevėžyje su „Lietkabeliu“ patyrė kojos traumą. Vienas „Skycop“ lyderių dėl traumos šį sezoną jau praleido du mėnesius, o į aikštę grįžo tik sausio viduryje.

Nugaros skausmus jaučiantis A. Lee rungtynes su „Lietkabeliu“ stebėjo iš šono.

„Aišku, didelės netektys, bet toks jau mūsų sezonas, - LKL.lt svetainei nusivylimo neslėpė „Skycop“ treneris Virginijus Šeškus. - Vienas atsigauna, kitas išvažiuoja. Tos netektys ir prisideda prie formos kitimo. Buvome įgavę formą, bet tuomet Mike'as (Bruesewitzas, - Red.) išvažiavo, patekome į duobę. Tikrai turime rezervų ir puldami, ir gindamiesi“.

„Skycop“ šeštadienį Prienuose vertėsi tik aštuoniais žaidėjais ir neturėjo galimybių prieš „Lietkabelį“ - 74:92. Per 22 minutes visus 5 metimus prametęs M. Lukauskis surinko -5 naudingumo balus ir sužaidė prasčiausias sezono rungtynes.

Dėl Achilo skausmų rungtynes Panevėžyje praleido Kšištofas Lavrinovičius. Tačiau V. Šeškus teigė, kad „neturi kur dėtis“, tad antradienį remsis 39-erių aukštaūgiu.

„Skycop“ ir „Neptūno“ rungtynės antradienį prasidės 18 val.

Per pirmą komandų susitikimą Prienuose spindėjo M. Bruesewitzas. Amerikietis tąkart pelnė 23 taškus, surinko 35 naudingumo balus, bet po 10 dienų paliko „Skycop“ ir persikėlė į Rusiją.

„Skycop“ arba „Neptūnas“ KMT pusfinalyje žais su Vilniaus „Ryto“ ir Utenos „Juventus“ poros laimėtoja. Šios komandos atsakomąsias ketvirtfinalio rungtynes žais antradienį 20 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių