Pereiti į pagrindinį turinį

U-20 čempionatas: Lietuva-Serbija 67:75

2011-07-22 20:56
U-20 čempionatas: Lietuva-Serbija 67:75
U-20 čempionatas: Lietuva-Serbija 67:75 / Andriaus Ufarto (BFL) nuotr.

Lietuvos rinktinė Bilbao mieste dėl 13-16 vietų grumiasi su Serbijos, Kroatijos ir Austrijos krepšininkais. Serbijos komandai lietuvaičiai pralaimėjo jau antrąjį kartą.

Lietuvos rinktinė rungtynes pradėjo gana rezultatyviai. Pirmajame kėlinyje puikiai žaidė D.Redikas, S.Kulvietis ir A.Butkevičius. Pirmajame kėlinyje lietuvaičiai įgijo šešių taškų persvarą.

Antrasis kėlinys lietuvaičiams buvo ne toks sėkmingas. Serbą iš eilės pelnė du tritaškius. Tai įbaugino Lietuvos komandops trenerį Marių Linartą ir jis paprašė minutės pertraukėlės. Po jos lietuvaičiai mobilizavo savo jėgas, tačiau serbai pernelyg atsiplėšti mūsiškiams neleido ir prieš didžiąją pertrauką Lietuvos rinktinė pirmavo tik keturiais taškais.

Ketvirtąjį kėlinį serbai pradėjo gana aktyviai ir pelnė aštuonis taškus. Lietuvos dvidešimtmečiai jiems labai atitrūkti neleido. Labiausiai prie to prisidėjo rezultatyvus D.Rediko ir S.Kulviečio žaidimas.

Lemiamą kėlinį serbai vėl kontroliavo žaidimą. Tačiau lietuviai erzino Balkanų šalies atstovus, lipdami jiems ant kulnų. Bet serbai nepasidavė ir rungtynių pabaigoje išsaugojo persvarą.

Šeštadienį mūsiškiai susitiks su Kroatijos komanda.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų