Pereiti į pagrindinį turinį

V.Ginevičius atsidūrė kryžkelėje

2009-01-22 15:09
V.Ginevičius atsidūrė kryžkelėje
V.Ginevičius atsidūrė kryžkelėje / spartakbasket.ru nuotr. Permainos: V.Ginevičiui gali tekti ieškotis naujos komandos.

Vladivostoko vyrų krepšinio komanda „Spartak-Primorje“, kuriai atstovauja buvęs Kauno žalgirietis Vidas Ginevičius, traukiasi iš Rusijos superlygos čempionato.

Vladivostoko klubo generalinis direktorius Sergejus Kligeris oficialiai informavo Rusijos krepšinio federacijos (RKF) prezidentą Sergijų Černovą, kad „Spartak-Primorje“ ekipa yra priversta baigti pasirodymą šalies superlygoje dėl nuo jos nepriklausančių priežasčių.

„Komanda buvo finansuojama iš Primorjės biudžeto, tačiau, pasirodo, tokiu būdu mokėti algas žaidėjams ir treneriams draudžia įstatymas. Prokuratūra šiuo klausimu į krašto teismą buvo pateikusi ieškinį, kurį teismas patenkino. Šį sprendimą patvirtino ir Rusijos Federacijos aukščiausiasis teismas. Todėl mes, vykdydami teismo ir prokuratūros valią dėl komandos išlaikymo, esame priversti pasitraukti iš superlygos čempionato“, - rašoma S.Kligerio laiške S.Černovui.

„Spartak-Primorje“ buvo Rusijos superlygos autsaideris - 2 pergalės ir 10 pralaimėjimų (12-oji vieta).

S.Kligeris patvirtino, kad bus stengiamasi ekipą išsaugoti. Planuojama ateityje dalyvauti naujojoje Azijos lygoje, kurioje su Vladivostoko, Krasnojarsko, Surguto ir Novosibirsko klubais varžysis Uzbekistano, Kazachstano, Tadžikistano krepšininkai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų