Pereiti į pagrindinį turinį

V.Ginevičius: "Paskyrimas kapitonu man buvo netikėtas"

V.Ginevičius: "Paskyrimas kapitonu man buvo netikėtas"
V.Ginevičius: "Paskyrimas kapitonu man buvo netikėtas"

Antrus metus Vladivostoko "Spartak-Primorje" komandai atstovaujantis Vidas Ginevičius buvo išrinktas ekipos kapitonu. Sekmadienį Vladivostoke jo klubas skaudžiai 62:98 pralaimėjo Kęstučio Kemzūros treniruojamiems Rusijos vicečempionams Maskvos srities "Chimki" krepšininkams. Po šio mačo V.Ginevičius davė interviu savo komandos svetainei internete.

"Paskyrimas kapitonu man buvo netikėtas, - pasakojo kaunietis. - Būti "Spartak-Primorje" kapitonu - didelė garbė. Kai kurie mano, kad užsieniečiui nedera būti kapitonu, tačiau aš gerbiu mūsų komandą, žaidžiu joje antrus metus iš eilės. Stengiuosi atiduoti visas jėgas "Spartak" pergalėms.

Šį sezoną turime labai draugišką komandą. Pirmosiose rungtynėse buvo fantastiškas nusiteikimas. Sirgaliai pirmiausia atėjo pažiūrėti, kaip atrodo atsinaujinęs "Spartak-Primorje". Salėje buvo puiki atmosfera, mes labai stengėmės. Vėliau turbūt pasijutome didvyriais. Tikėjomės, kad su sirgalių pagalba taip pat užtikrintai pavyks sužaisti ir su "Chimki". Truputį atsipalaidavome ir turime rezultatą. Ypač apmaudu, kad šis susitikimas vyko Primorės krašto jubiliejaus dieną. Nesinorėjo net į gatvę po šio mačo išeiti.

Šeštadienį žaisime Samaroje prieš savo tiesioginį konkurentą dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas - "CSK VVS-Samara" klubą. Ši dvikova mums labai svarbi. Pagal sudėtį - tai labai gerai sukomplektuota komanda. Ten žaidžia Stanescu, gerą formą demonstruoja į "Ural-Great" krepšį 40 taškų įmetęs lyderis Marque Perry. Nusiteiksime 110 procentų. Mums labai svarbu laimėti šiose rungtynėse."

Rusijos pirmenybėse V.Ginevičius šį sezoną sužaidė du mačus ir abu juos pradėjo starto penkete. Per susitikimą 30 metų 194 cm ūgio gynėjas aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 28 minutes, pelnydavo 6,5 taško, atkovodavo po 3 bei perimdavo 1,5 kamuolio ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų