„Žalgirio“ ir „Ryto“ rungtynėse – sustiprintos Kauno policijos pajėgos

  • Teksto dydis:

Sekmadienio pavakarę Kaune, prieš prasidedant draugiškoms Vilniaus „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ krepšinio rungtynėms, Kauno policija pranešė, jog stiprina pajėgumus.

„Siekiant draugiškų krepšinio rungtynių tarp Kauno „Žalgirio“ bei Vilniaus „Lietuvos ryto“, kurios praeitų be viešosios tvarkos pažeidimų, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai didina pajėgas, numatytas šiam renginiui, stiprina sirgalių elgesio kontrolę tribūnose“, – pranešė Kauno policija.

Prieš rungtynes pareigūnai su Kauno „Žalgirio“ arenos atstovais aptarė, kokių kontrolės ir patikros priemonių ketinama imtis siekiant žiūrovų saugumo.

Laikinasis Kauno apskrities policijos vadovas Elanas Jablonskas sako, kad papildomas dėmesys šioms rungtynėms skiriamas atsižvelgus į anksčiau įvykusius incidentus ir pabrėžė, jog teisės pažeidimai nebus toleruojami.

Klubų rungtynės prasideda po 17 valandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tikrai

tikrai portretas
kokios dar draugiskos varzybos, kas cia rasineja, eilinis proto uztemimas?

Geriausias darbo pasiūlymas

Geriausias darbo pasiūlymas  portretas
Pradėkite nedelsdaami kurti pinigus ... „Google“ siūlo darbo vietas, kuriose žmonės gali dirbti internetu iš savo namų, ir aš per pirmąjį šio darbo mėnesį uždirbau 24795 USD. Buvau šokiruota, kai kaimynė man pasakė, kad ji vidutiniškai siekia 30 000 USD, bet matau kaip tai veikia dabar. Dabar jaučiu tiek daug laisvės, kad esu pats savo viršininkas. Tai aš ir darau .......................>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­h­­F­­l­­o­w­7­7.C­o­m

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kad taip eitu už Lietuvą, pieš vagius
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių