„Žalgiris“ šį sezoną ir antrą kartą nusileido „Bayern“ krepšininkams

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgiris“ (3-14) po daugiau nei keturių savaičių priverstinės pertraukos nesėkmingai grįžo į Eurolygos kovas.

Jure Zdovco kariauna sukniubo ketvirtojo kėlinio pradžioje ir išvykoje 65:74 (15:16, 18:18, 21:27, 11:13) nusileido Miuncheno „Bayern“ (8-10).

Žalgiriečiai patyrė ketvirtąją nesėkmę Eurolygoje paeiliui. Vokietijos ekipa nutraukė trijų iš eilės pralaimėjimų seriją.

„Žalgiris“ šį sezoną Eurolygoje išvykoje dar nelaimėjo.

„Sveikinimai varžovams, buvo sunkios rungtynės. Turėjome šansą. Nepataikėme laisvų metimų, jie pataikė sunkius. Galvojau, kad turime galimybę laimėti, bet pralaimėjome smulkiose detalėse. Nebuvome geresni už „Bayern“, – iškart po mačo kalbėjo Zdovcas.

„Mes turime įgyvendinti tai, ko nori treneris. Daug kartų to nepadarėme, – po mačo sakė 10 taškų įmetęs Tai Websteris. – Mūsų deriniai buvo per trumpi, jie mus nukirsdavo dėl keitimosi ginamaisiais. Turime geriau laikytis žaidybinio plano.“

„Žalgiris“ sunkiai pradėjo rungtynes ir leido šeimininkams pabėgti (11:5). Po smagios Mareko Blaževičiaus taškų atkarpos svečiai perėmė iniciatyvą, o antrajame kėlinyje jau diktavo savo sąlygas.

10:2 atkarpą laimėję žalgiriečiai įgavo 8 taškų pranašumą (29:21). Andrea Trinchieri auklėtiniai nepalūžo ir dar iki pertraukos susigrąžino persvarą (34:33).

Trečiajame kėlinyje vokiečiai išlaikė kelių taškų pranašumą, tačiau „Žalgiris“ išliko arti. Viskas pasikeitė ketvirtojo kėlinio pradžioje, kai prabilo varžovų toliašaudė artilerija. Ognjenas Jaramazas smeigė du tritaškius, Nickas Weileris-Babbas pridėjo dar vieną ir pranašumas virto dviženkliu (70:58).

Likus mažiau nei 5 minutėms Edgaras Ulanovas pelnė 4 taškus iš eilės (62:72). Tačiau rimčiau priešintis varžovų arenoje nebepavyko.

„Bayern“ pataikė 15 dvitaškių iš 30 (50 proc.) ir 11 tritaškių iš 28 (39 proc.).

„Žalgiris“ įmetė 20 dvitaškių iš 43 (47 proc.) ir vos 4 tritaškius iš 19 (21 proc.).

Kauno ekipai nepakako Josho Nebo pastangų. Amerikietis per 28 minutes pelnė 14 taškų (6/8 dvit., 2/4 baudų), atkovojo 9 ir perėmė 1 kamuolį, blokavo metimą, kartą suklydo ir surinko 22 naudingumo balus.

Karjeros rungtynes Eurolygoje sužaidė „Bayern“ Ognjenas Jaramazas. Snaiperis per 24,5 minutės pelnė 16 taškų (1/1 dvit., 3/5 trit., 5/6 baudų), atkovojo 4 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, perėmė 2 kamuolius, 2 kartus suklydo, triskart prasižengė ir mačą baigė su 20 naudingumo balų.

Jaramazo taškų ir naudingumo rodikliai – geriausi per karjerą Eurolygoje. Anksčiau jie siekė 8 taškus ir 11 naudingumo balų.

„Bayern“: Ognjenas Jaramazas 16 (3/5 trit., 5/6 baud.), Vladimiras Lučičius 12 (3/6 trit.), Augustine'as Rubitas (5/10 dvit., 7 atk. kam.) ir Andreas Obstas (3/4 trit.) po 11, Corey Waldenas 9 (5 rez. perd.).

„Žalgiris“: Joshas Nebo 14 (6/8 dvit., 9 atk. kam.), Tai Websteris (1/6 trit.) ir Lukas Lekavičius (4/7 dvit.) po 10, Marekas Blaževičius 7 (2/7 dvit.).

 

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Nieko blogo,jei zalgrybis bankrutuos ir finansiskai,nes moraliskai jau senai bankrote.Miestas neturi serti privataus uab-o .

Da

Da  portretas
cdovcas esi treneris neblogas bet tokio lygio kauno žalgeriui padėti nėra šansu, matomi ,žaidėju fokusai o minusu nėra ir nebus, kol nevėlu bėk geresnio kasnio svetur rinkis, žalgerėčiai iškris iš tos lygos žemesnio ešalonu eis žemin upe, ir komanda išsilakstys po visas kitas euopos klubines komandas stenksis kad tik pralistu svetur, kaunui teks daug kropu suvalgyti kol jaunus išlavins,taip ne vienus metus teks palaukti, bastą,

xx

xx portretas
Zalgirio virtuveje kazkas netvarkoj.Plika akimi matoma kad treneris nedaro isvadu is savo klaidu. O zalgirio gerbejus maitina kazkokiais filosofiniais isvedziojimais.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių